Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Almafánk (nem almás fánk) recept

Almafánk (nem almás fánk) recept

Az Almafánk (nem almás fánk) hozzávalói:
1 kg alma
30 dkg liszt
8 dkg porcukor
2 tojás
1 cs sütőpor
Olaj a sütéshez


Az Almafánk (nem almás fánk) elkészítési módja:
Az almát meghámozzuk, lereszeljük, enyhén kinyomjuk, majd hozzáadjuk az összes további alapanyagot. Jól összekeverjük. Kanállal forró olajban pirosra sütjük. Aki akarja még melegen fahéjas porcukorral meszórja, mi nem szoktuk, üresen finibb.

Olyan recepteket osztok meg Veletek, amit rendszeresen Én is elkészítek!!!


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


Az almafánk (nem almás fánk) elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook