Papanasi recept


A Papanasi hozzávalói:
50 dkg túró
15 dkg liszt
6 dkg porcukor( cukorbetegeknek: 3 dkg glukonon)
6 gr van.cukor(---"--- :van.aroma)
csipet só
1 citrom reszelt héja
5 dkg mazsola
3 tojás
1/2 sütőpor

Olaj a sütéshez.
szóráshoz: fahéj
porcukor( diétásan: Canderel)


A Papanasi elkészítési módja:
A túrót elkeverjük a cukorral,sóval, van.cukorral, és a tojásokkal. A sütőporral átszitált lisztet is hozzáadjuk, a mazsolával,citromhéjjal együtt. 18-20 gombócot készítünk belőle, egyik oldalába mélyedést csinálunk az ujjunkkal. Olajban mindkét oldalát 3-4 percig sütjük. Meghintjük fahéjas porcukorral.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A papanasi elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook