Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Álletkerti éves bérlet mától féláron van - tudtad? fórum

Álletkerti éves bérlet mától féláron van - tudtad? (tudásbázis kérdés)


2009. dec. 2. 13:51
...
2009. dec. 1. 16:26

Ez a bérlet ár már reálisabb, ha valaki 4-nél többször megy egy évben, megéri.


Én egyszer nem messze az Állatkerttől babysitterként dolgoztam egy családnál, és nyáron minden nap mentünk. Neki ingyen volt 2 év alatt, én meg kaptam bérletet. :)

2009. dec. 1. 16:24
kár hogy nem a tropikárium csinálja ezt de jó ötlet
2009. dec. 1. 16:22

Válság van?

Amúgy jó ötlet, ha pesti lennék lehet, hogy vennék.

2009. dec. 1. 16:16
DEC 1-24 KÖZÖTT 14 ÉV ALATT INGYEN MEHET BE AZ áLLATKERTBE
2009. dec. 1. 16:15

HA VALAKIT ÉRDEKEL, SOKKAL OLCSÓBB LETT:" A közelgő ünnepek alkalmából jelentős kedvezménnyel ajándékozza meg a családokat Állatkertünk. December 1. és 24. között ugyanis a 14 éven aluli gyermekek számára díjmentesen váltható belépőjegy. A jelentős kedvezménnyel intézményünk az ünnepi kiadások által megterhelt családi kasszákat kívánja a lehetőségekhez mérten tehermentesíteni. Emellett azonban fontosnak tartjuk felhívni a figyelmet arra is, hogy az Állatkertben a téli időszakban is rengeteg látnivaló várja az érdeklődőket. A közelmúltban felújított vagy újonnan átadott, nagy kiterjedésű állatházak a kinti időjárástól független látnivalókat kínálnak, és ma már attól sem kell tartanunk, hogy kevesebb állatot látunk a nyári hónapokhoz képest. A melegigényes állatok ugyan fűtött állatházakban töltik a telet, ámde ezek a létesítmények – a korábbi évtizedek gyakorlatától eltérően – egytől egyik látogathatóak.Egy másik, ugyancsak december 1-én bevezetésre kerülő kedvezménnyel azoknak igyekszünk segíteni, akik rendszeresen fel szeretnék keresni az Állatkertet. Az éves bérletek árát ugyanis ettől a naptól kezdve jelentősen csökkentjük. Decembertől a felnőttek részére 7990 forintos, a gyermekek, diákok és nyugdíjasok részére pedig 4990 forintos áron váltható éves bérlet, amely 365 napon át érvényes a megváltás napjától számítva, és ez idő alatt korlátlan számú belépésre jogosít. A korábbinál lényegesen olcsóbb éves bérletek bevezetését eredetileg a 2010-es esztendőre terveztük, ám az Állatkert vezetése úgy döntött, a kedvezményes árat egy hónappal korábban bevezetjük, hogy a kedvezményből azok is részesülhessenek, akik szeretteiket karácsonyra szeretnék meglepni éves állatkerti bérlettel."

2009. dec. 1. 16:15
Álletkerti éves bérlet mától féláron van - tudtad?

Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook