Alkonyat - Twilight (Újhold, Napfogyatkozás, Hajnalhasadás) (beszélgetés)
Szerintem sok minden rosszat lehet mondani róla, de pont ezt.. Azért gondolj már bele. Szerencsétlenek még retyóra se mehetnek kamera nélkül. Nem járhat az utcán a szerelmével, nem mehet el egy étterembe, v shoppingolni. Szóval én teljesen megértem. Baromi nehéz lehet ez az oldala a hírességnek. Vagy csak nézd meg, hogy nálunk mit okozott a hirtelen jött népszerűség. Itt a szépségkirálynőre gondoltam..
És az ő népszerűsége 10000000-ede volt a színészekének. Van aki nem bírja. Ez nem gyengeség.
Sziasztok!
Tudtok esetleg valamit a könyvekről, amit őszre ígértek? (Bree Tanner és az Alkonyat képregény)
Minden nap lesem a postám, de semmi hír :-(
Szia!
Szerintem összeillenek, bár mi ugye eléggé keveset láthatunk abból, hogy ők milyenek.
Az, hogy Kristen iderepült Rob miatt, szerintem egyértelmű jele volt annak, hogy ők összetartoznak.
Egyébként nem hiszem, hogy túlzás volt, hogy zenét hallgatott. Nem tudhatjuk, előző napot mivel tölthették el, lehet ő így kapcsolódik ki, esetleg fél a repüléstől. Más meg könyvet olvas vagy alszik. Ki ilyen, ki olyan. Attól, hogy az ember együtt van valakivel, még nem kell minden idejüket együtt tölteni.
Sziasztok!
Szerintem sem igaz.. :)
Még nem olvastam vissza teljesen a fórumot, de mi a véleményetek? Összeillenek?
Én akkor akadtam ki, mikor itt forgatott Robert Mo-on, és eljött Kristen hozzá. Ezzel még nem is lenne baj, de mikor utaztak haza, a reptéren Kristen fülében mp4 volt..?? Milyen bunkóság. Én tuti kiakadnék, ha a párom mellettem bedugná a fülét és szépen elmerülne a saját kis világába.
Sziasztok!
New moon egyik lassú zenéjét keresem. Ezzel kezdődik a film. Tudja valaki a címét,vagy,hogy hol találhatnám meg?
Előre is köszi!
Engem is. Habár engem inkább anyu.
Az érdekes lenne, ha a férjem akarna kivágni, főleg, hogy nincs is.