Alkonyat - Twilight (Újhold, Napfogyatkozás, Hajnalhasadás) (beszélgetés)
A mai nap szebb, mint a más. A mai nap senki sem hibás. A mai nap öntse el szívedet a szeretet, s ez tartson ki, ameddig csak lehet! Boldog születésnapot kívánok NEKED!
Nagyon sok boldog születésnapot Kristen Stewarnak!
Szerintem valaki nagyon jo penzt kapott erte.
De amugy fogalmam nem volt, mikor felraktam, hogy a kepek illegalisan lettek kozszemlere teve. Csak mikor jott a Summit levele, akkor esett le.
De amugy tenyleg legalabb egy kepecsket kozolhetnenek neha, mint ahogy volt a tollas jelenet is es akkor lehet, hogy nem lennenek ilyen illegalis kepkozlesek...
Megnéztem.....tök jó....De azért baromira mérges vagyok!Nem értem,hogy miért ilyenek az emberek?Miért kell ellopni és felrakni az internetre?:o
Ezt ne vedd magadra Veronika,nem Te loptad el:D :D
:D Nem kötelező megnézni :))
Zenéről még semmi hír.
Ez annyira nem ér. Ezzel csak a mézes madzag lesz előttem elhúzva, és még nehezebb kivárni, hogy láthassam a mozikban.
A zenéjéről nem lehet már tudni valamit?
angyalkanita.blogspot.com
Kukk rá, mert nem biztos, hogy sokáig fent lesznek a képek meg a video! BD spoiler!
Jaja :))
Ha kíváncsiak vagytok az interjú többi részére meg a Bel Amiról infora, akkor nézzétek meg angyalkanita.blogspot.com
Most tettem fel:)
Stephenie Meyer: "I'm hoping to do it someday because I know that's what people want. No matter what book I put out from here to eternity they'll want Midnight Sun, but I'm just not writing about vampires right now."
Tehát valamikor majd megírja a Midnight sun befejezését :))
A Volturival álmodtam. Valami rosszat tehettem, talán eljárt a szám, és Aro felelősségre akart vonni, én meg vissza szóltam neki, hogy:
Ne ríjjon a szája kednek, hiszen tudta, hogy ez lesz.
Hát ezt követően nagyon osztottuk egymást. Visítottatok volna a röhögéstől, ha látjátok.
Most tettem fel a blogra és eléggé rosszul esett:
A Breaking Dawn-ban leforgatták a Swan házas jeleneteket, a házat így lebontották. Örökre :(((
Nah úgy látom ezzel a kérdéssel offoltad is az oldalt:D :D
Vagy mindenki ilyen sokat gondolkodik rajta?:)
Ha módotokban állna ti elmondanátok Marcusnak, hogy ki felelős valójában a felesége haláláért?
És ha ti lennétek az ő helyében akarnátok tudni az igazat?
Ha módotokban állna ti elmondanátok Marcusnak, hogy ki felelős valójában a felesége haláláért?
És ha ti lennétek az ő helyében (minden szempontot alaposan vegyetek figyelembe) akarnátok tudni az igazat?