Alkalmazott vagy munkanélküli segély? (beszélgetés)
8. kismarcsi
2010. nov. 11. 15:53
nekem is van kártyám,és nem fizetek annyit.akkor ne válaszólj,ha olyan a kérdés.nekem mindegy,de dolgozni csak kell valamit.majd megtanulod.váltani kell.
7. 16594e332e
2010. nov. 11. 15:53
még annyit, hogy a bolt árukészletének a fele az enyém. de NEM TUDOM, MI HOGY MEGY A BOLTBAN, mert a férjem nem mond el semmit, csak költi a pénzt.....és vásárol..... ezért is szeretnék részt venni a bolt rám eső részében.....
6. 2ed619333f
2010. nov. 11. 15:52
nem küldenek ki...legalábbis nálunk akkor kezdődik ez a kiküldözgetés, amikor már lejár a munkanélküli és az önkormányzattól un. aktiv korúak ellátása néven futó szoc. segélyt kap az ember, ott le kell adni, hogy mi a legmagasabb végzettség..pl engem gimnázium és többek között egy pénzügyi tanfolyammal suliba küldtek ki titkárságra, ahol amúgy nagyon jól éreztem magam, és adminisztrátor voltam...de mondom, ez csak azután a 9 hónap után, hogy lejárt a munkanélkülim és még vagy fél évig kaptam a szoc segélyt
5. 16594e332e (válaszként erre: 4. - Kismarcsi)
2010. nov. 11. 15:49
ha start plusz kártyát kiváltom,akkor kb 30000-et kell utánam fizetni.
már nagyon sokszor jártam úgy, hogy olyan kérdéseket tettek fel, amit nem szabadott volna.
és olyan munkahelyre küldenek ki, amihez semmi közöm.
4. kismarcsi
2010. nov. 11. 15:45
válts ki start kártyát,és jelentsen be úgy,ha soknak találja a járulékot,viszont így még mindig nem lesz fizetésed,e ha munka n.-i leszel nem kell mindjárt az első munka helyet elfogadni,és miért aláznának meg????olyan helyre nem küldenek ami nem a képességeidnek megfelelő.szerintem.
3. 16594e332e
2010. nov. 11. 15:41
az a gondom, hogy nem tudom, mit csináljak.
jövő héten jár le a gyesem.
a férjem vállalkozó, be tudna jelenteni, és akkor együtt tudnánk csinálni a vállalkozást. de nem akar. azt akarja, hogy inkább menjek munkanélküli segélyre. mondjuk kapnám 7,5 hónapig, de nagyon keveset és kiküldenek olyan helyekre, amihez gőzöm sincs, ráadásként csak megalázzák az embert:((((
2010. nov. 11. 15:38
mi a baj Macilla?
1. 16594e332e
2010. nov. 11. 15:34
bajban vagyok.
További ajánlott fórumok:
- Miért van ennyi ember szociális segélyen és munkanélküli járadékon?
- Mennyi jelenleg Mo-on ma a munkanélküli segély(minimum)?
- 3 és fél év részmukaidős munkaviszony után kaphatok munkanélküli segélyt úgy, hogy mindemelett nappali tagozatos diák vagyok?
- Pályakezdő álláskereső vagyok. 4 és fél hónapos munkaviszonnyal nem vagyok jogosult munkanélküli segélyre. Másra sem?
- Tudja valaki, hogy a munkanélküli segélynél a ledolgozott napok száma számít e, vagy a naptári hónap?
- Jogosult vagyok-e tgyás és gyed igénybevételére, ha a szülés idején munkanélküli segélyen leszek?