Alekosz menyasszonyt keres:) (beszélgetés)
nem nekem írta..Neked..:)
Úgy látom,már megint harcolni fogtok..:)
Hát, hogy nem mutatja ki, azt nem gondolom, hanem láttam. Az esetek 90%-ban.
Hogy mennyi van neki, azt meg addig nem tudhatjuk pontosan, ameddig nem mutatja ki.
Valójában a szociopatákon kívül mindenkinek vannak érzelmei, maximum nagyon el vannak nyomva, amitől akár érzéketlenné is válhatnak.
(Bár ez a szocipatákkal is így van)
Most,hogy mindent vitt,gondolom a csajok mégjobban fognak nyomulni..
persze,mindenki tudja,hogy nem arát keres,hanem csak kúr-társat..(már bocsi..:)
Mit kellene irigyelni tőle a 8 általánosát? Az érzéketlenségét? A bunkó modorát?
Nekem van lakásom, amit nem úgy szereztem, hogy 6 hónapig nem tettem érte mást, mint ittam és bunkóskodtam. Autóm is van, még ha kicsit idős is szegénykém. :-)) Sőt feleségem is van, aki biztosan tudom, hogy nem ezért választott engem, mert egy valóság show révén feltörtem, mint a huszár seg.ge.
Szóval akkor miért is kellene irigyelnem?
Szia. Ez egy öngerjesztő folyamat. Ha sorozatos kudarcok érik a pasit, akkor nehéz egyre jobban csinálni :)
Lassan átmegy teljesen ügyetlenbe.
Ebbe a műsorba, mivel vannak olyan nők, akiknek esetleg valóban tetszik, ha ők végre pozitív visszajelzéseket adnak neki, akkor még szárnyra is kaphat :O)
Sziasztok!
Én is így vagyok ezzel.
D.
Szerintem nem azzal, hanem a másik Alekoszossal.
De lehet, hogy C :O))))
Attól egy pasit nem tartok tutyimutyinak, hogy ki tudja mutatni az érzelmeit akár a világ, akár a nők felé.
Ha már az ember valakit kiszemelt magának gondolom azért szemelte ki mert tetszik neki, tovább megyek szereti.
Az ilyennek pedig a lehetőségekhez képest a kedvében kell járni.
Vajon a vv topicot összevonják ezzel?
A-igen
B-nem
C-talán..
Szó sincs önbizalom hiányról, csak tisztában vagyok a gyengéimmel.
Viszont van olyan dolog is amiben határozottan tudom, hogy jó vagyok. :-))))
Ezek a menyasszonyjelöltek még nem ismerik Alekot erről az oldaláról, de ha igen, nyilván úgy gondolják, ők lesznek a kivételek, akik majd megváltoztatják őt..
Nehéz elhinni, hogy ez valakinél is megvalósul, de reménykedjünk.
Aki nagyon fontos lesz neki-most, vagy később-annak a kedvéért változtat majd a rideg, érzelmeit palástoló tulajdonságán..
Hosszú távon, előbb-utóbb mindenki ráébred, botorság, ha a saját maga ellensége.
Így is eléggé szíven ütötte a kritika, hogy "érzelmi fogyatékos", és erre igen érzékenyen reagált..
Szóval fog ő még változni, csak nehogy későn gondolja meg magát.
Hát ez szerintem is így van :)
Dehát az emberek bevonzzák maguknak a saját defektjük ellenkező oldali defektjét.
Egy érzelem hiányos ember általában egy túl érzelmeset.
Aki szereti alázni a másikat, az olyat, akinek pont azzal van gondja, hogy nem tud kiállni magáért ebben a témában és ez a gyenge pontja.
Úgyhogy zsák a foltját :)
Nana! Azért legyen önbizalmad!
Bár az én számból ez nem hangzik vmi jól mert nekem sincs:)
Még nem tudni, Olinak milyen szerepe lesz a menyasszonykeresőben, de azt ismerjük, hogy a barátnője igen féltékeny, azért ő aligha teszi ismételten kockára a kapcsolatát.
Egyszer már majdnem odalett..
Én nem a rondaságról beszélek, mert ha ebből indulnék ki, soha nem találtam volna, nem hogy feleséget, de olyant sem aki szóba áll velem.
Sokkal inkább a nőkkel szembeni viselkedésével vannak problémák.
Alekosz az érzelmeit nem tudja kifejezni, talán csak kétszer volt rá példa, mikorm láthattuk, hogy ő érez valamit. Egyszer Éva párbaján -Anikó ellen- a második alkalommal pedig a döntőben mikor megnyerte a játékot.
Ő olyan ember aki a nő felé sem tudja kimutatni a szeretetét inkább óvodás viselkedési formával akarja a tudtára adni mennyire szeretni.
Ahelyett, hogy azt mondaná gyönyörű, kedves és aranyos vagy, mindennél jobban szeretlek, inkább valami sértő dolgot vág a nők fejéhez.
Amelyik nőnek ez bejön az megérdemli Alekoszt.
5 perces hírnév..nna meg sokan azt hiszik,hogy az ismerettség után az rtl felajánl majd nekik is valami melót..
lassan már ezek fogják vezetni a híradót is bakter..
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek, ha férjetek a valamikori menyasszonyának irogatna az egyik portálon?
- Mit szóltok a Kate menyasszonyi ruhájához?
- Pocisan menyasszonyként
- Elfogadható áron szeretnék menyasszonyi ruhát bérelni vagy venni! Tud valaki segíteni?
- Ciki, ha olyan képet teszek fel magamról az iwiwre, amin menyasszonyi ruhában vagyok? De már elváltam..
- Van értelme drága menyasszonyi cipőt vásárolni?