Alekosz menyasszonyt keres:) (beszélgetés)
Olyan variáció nincs, hogy a másik Alekoszos fórummal vonják össze? Mert én arra szavaznék.:)
no meg az is bebizonyososdott,hogy butának,alpárinak,áll a világ..
minél ostobább valaki,annál felfutattott lesz..
írd már le pár mondatban,hogy alek mitől jó,mit csinált a műsorban ivás,az ostoba rizsáláson kívül..?Csakhogy megértsem..
nézd végig,hogy kiknek voltak hasonló műsorai..?
Egyik sem normális..
Alekosz pedig egyáltalán nem rossz ember szerintem.
Több dolgot nem értek....
Mitől lenne Alekosz sikeres, és mitől lenne rá egy egészséges, normál kiállású, férfias férfi féltékeny????
A másik amit nem értek, miért nehéz neked felfogni, hogy mindenki nem szerethet mindenkit?
Tény és való, hogy kicsiny országunkban a legnagyobb visszatartó erő maga az irígység...
Nyugodtan ringasd magad ebbe a tudatba, ha boldoggá tesz.
Így vagy úgy ha tetszik ha nem a kritikusok is jobb ha elkönyvelik, hogy Alekosz egy igazi egyéniség. Ilyen forma nincs még egy magyarországon. És talán nem véletlen, hogy saját műsora indul az RTL -en. Egyértelműen siker siker hátán halmozódik, és sokan csak irígykednek. Jellemző erre az országra, hogy sokan nem tudnak örülni más sikerének. Mindenki csak fikázni tudja azt aki sikeres.
Ezzel a szóval tudnám jellemezni: borzasztó. Szerintem megalázó Alekosznak és a "menyasszony jelölteknek" is. De lelkük rajta. Ennyi.
Az aranyos kicsi buksidban azért az is forduljon meg, hogy nem mindenki csak irigységből beszél így Alekoszról, hanem hidd el sokan ezt is érzik iránta.
Doki csak azért népszerű mert ő egy fórumlakó. De ha megnézzük, hogy miket jósolt itt össze vissza, és folyamatosan mellécélzott, hát inkább az ő helyében én inkább cikinek érezném a jelenlétem. Nem is akarok rá hasonlítani sose.
Igen és szerinted miért??
Nem vagy kicsit elfogult? Csak mocskolódni fogsz ide följárni? Minek? Ki kíváncsi rá? Inkább menj egy Rácz testvérek fórumra és ajnározd azokat, de szerintem senki sem lesz kíváncsi a mocskolódásaitokra, mert szerintem ez a fórum nem azért lett csinálva.
....ha nekem stílustalan, meg humortalan, akkor mi a fenét irigyelnék rajta!
...ha mindenkinek ő tetszene, akkor a többi nem kapott volna egy sms-t sem!
én nem mocskolódok,csak poénkodok..
sajnálom,ha nincs humorérzéked..amúgy meg lesznek itt ilyen olyan hozzászólások..hisz nem az imádjuk alek topicban vagyunk..úgyhogy készülj fel erre is,hogy lesznek kritikusok..
nos,még mindig nem tudom kire vagy mire lennék féltékeny..?
Tény,hogy a fődíjat sajnálom tőle,mert másnak szívesebben ítéltem volna..de ez van..nem izgat..
Nekem inkább úgy tűnik,hogy te vagy féltékeny pl,dokira..mert mondjuk ő népszerűbb..?:DDD
OKÉ,ez is csak poén volt!
Szép napot dulifuli!:)
Szerintem ez borzasztó! :S
Ha pedig továbbra is idejársz készülj föl arra, hogy én egy jó szót sem fogok Alekoszról írni. De ezzel azt hiszem többen is lesznek így.
Majd én megvédem Alekoszt:))))
Majd pont miattatok nem fogok Alekosz fórumra járni nem? Ez nem igazság, hanem irígykedés. Ő nyerte a VV játékot 16 emberből, akkor valamit csak jobban tudott a többiektől nem? Van stílusa van humora. Sokan nem veszik észre, hogy mindenkit csak oltogatott a villában. És sokan komolyan is veszik, pedig tényleg végig oltogatott mindenkit.
Ez nem mocskolódás, hanem az igazság, amit itt sokan írnak Alekoszról negatívumként. Egyet tehetsz, ha nem tetszik: nem olvasod el.
Csak mocskolódni fogtok erre a fórumra járni? Volt itt valaki aki azt mondta nekem, hogy eléggé elfogult vagyok a Rácz testvérekkel. 3 hete nem voltam ezen az oldalon ehhez képest azt látom, hogy egy páran még mindig Alekoszt mocskolják. És még én vagyok elfogult...
Hát szerintem jó, hogy Szandika sem bírta, mert ha Alek végig sexelte volna Szandikával a bent létet (Mint Évike az olasz sráccal), akkor nem valószínű, hogy nyert volna.
de azért az a csaj nem egy pasi józan ízlés határain kívül van..nna jó,ha nem szólal meg és zsák van a fején talán belül marad..:)
:DDD
Talán egyszer kétszer azért érintkezett alek lábujja szandival..
(jacuzziban..)
Úgy gondolom nem volt kitétel, hogy valóságshow szereplőről beszéljünk . A hozzászóló hölgy megemlítette, hogy vannak még Alekoszon kívül ilyen érzéketlennek tűnő emberek.
Én erre hoztam példaként Darnyi Tamást.
Egyébként tökéletesen tudod úszó volt.
További ajánlott fórumok: