Alekosz menyasszonyt keres:) (beszélgetés)
Szeretem Norbit nagyon!
Viszont nem teszik az új festett sérója:-(
Norbit????
Norbi énekeljen CSAK NEKEM :DDDDDDD!!!!!!
Szép a Veca hangja, de hallom az affektálását a dalaiban is , nem csak a beszéde olyan..
De belátom, van akinek ez jön be.
Eurovízióra nem küldeném!!!
ÁÁá. Kiscsibész. Te volnál Alekosz???:DDDDDD
Na, megnézlek már magamnak! :DDDDD
Tán Te nem vagy magyar?
De, ha nem is, miért beszélsz a magyarokról ilyen degradálva?
Rúzsa.
Rúzsa Magdi.
Azért nem ő az egyetlen...
Tóth Vera, akkor Oláh Ibolyáról is elmondták nagy zenészek, hogy soha egy hamis hang nem hagyta el a torkát, meg mindazok, akik tényleg tudtak énekelni, lehetne sorolni őket...
Vagy milyen Magdi is?? Szabadkáról?? Azért ő is nagyon tud énekelni!! De tényleg lehetne sorolni őket, nem Veca az egyetlen jó hangú csaj...
Ráadásul itt most volt időd valami frappáns válaszon törni a fejed, de egy ilyen szituációban kétlem, hogy ilyen hamar tudtál volna reagálni egy ilyen mondattal, mert szerintem zavarodba azt se tudtad volna te sem mit mondj erre...:)))
De mindez már kb 10 évvel ezelött volt és akkor még én is csak a 20-as éveim elején jártam.:)
Az biztos,hogy még ezzel a szöveggel is leépítenélek.
"A mosolyom csak a szituációnak szólt,rendes vagy,de köszi én ezt kihagyom!:)
Valahogy így!:)
:D
Jáááj!:D
tyűűűha
egyik se modellalkat
bár ezt végre pozitív dolognak tartom, hiszen nem csak a kákabélű nőket kell állandóan mutogatni a tévében!
mutatták smink nélkül a Lányokat a FélKettő c. műsorban!
Betyár!!!!!!!!!!!!!!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek, ha férjetek a valamikori menyasszonyának irogatna az egyik portálon?
- Mit szóltok a Kate menyasszonyi ruhájához?
- Pocisan menyasszonyként
- Elfogadható áron szeretnék menyasszonyi ruhát bérelni vagy venni! Tud valaki segíteni?
- Ciki, ha olyan képet teszek fel magamról az iwiwre, amin menyasszonyi ruhában vagyok? De már elváltam..
- Van értelme drága menyasszonyi cipőt vásárolni?