Alekosz menyasszonyt keres:) (beszélgetés)
Persze alapban ha csak Alekoszt nézzük én sem csodálkozom a felhozatalon ;-)
De szerintem van ebben az országban nem egy erős gyomrú, a pénzért mindent nő aki még jól is néz ki....:-)
Szerintem nem volt :)
Nézd meg kiért jelentkeztek és akkor egyből érthető.
Egyébként meg írtam már, hogy lepkehálóval kellett jelentkezőket keríteni. Valószínűleg ennyire szegényes volt a felhozatal.
Egyetértek.
Néha szégyenlem, hogy nő vagyok mert sokszor általánosítanak a férfiak...
Az Éden hotelt sosem láttam még.
:)))
És egyre fiatalabb kortól látszódik rajtuk:)
Tegnap edzés szünetében elcsíptem belőle kis részt de nem sokat....kb 15 percet láttam belőle összesen...
Szánalmasak a nők...
Akkor beszélgessünk a menyasszonyokról...szerinted kik fognak kiesni ma?
És bejön neked Alekosz?:)))
Ők ketten alkottak egyet. Mellesleg Gigi Bécóka miatt lehetett bent ennyi ideig, azzal a különbséggel, hogy Gigi 1 párbajt sem élt túl, Éva meg 4 párbajról jött vissza győztesként. Azért ez nem kis különbség.:)
Gigi egyedül Bélának köszönhette, hogy ennyi ideig nem merték kihívni párbajra, mert ők erősnek hitték bent őket a villában.
Erről jut eszembe láttátok tegnap az idős nagymamit aki mondta Balázsnak,h legalább 1 percre bemehetne a villába?
Imádom az ilyen vagány öreg néniket,szerencsés,jó egészséget neki.
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek, ha férjetek a valamikori menyasszonyának irogatna az egyik portálon?
- Mit szóltok a Kate menyasszonyi ruhájához?
- Pocisan menyasszonyként
- Elfogadható áron szeretnék menyasszonyi ruhát bérelni vagy venni! Tud valaki segíteni?
- Ciki, ha olyan képet teszek fel magamról az iwiwre, amin menyasszonyi ruhában vagyok? De már elváltam..
- Van értelme drága menyasszonyi cipőt vásárolni?