Alekosz menyasszonyt keres:) (beszélgetés)
Hát azért az a téma is megér egy két misét...:-)
Pláne a görög férjek!:-)
Viszont ott a Feleségek sok családban nem dolgoznak, otthon vannak...az Anya ott a szent, és sérthetetlen.
Ne mondj már ilyet, zebi.
Az apja sem tagadta, hogy sok nőt cipelt a kocsma-lakásába, riherongy, selejtes némbereket.
Azokkal sokat nem kellett kommunikálnia, persze, hogy semmibe vette őket..
Ezt szokta meg.
Ezért viselkedik így a nőkkel-napjainkig.
Ebben igazad lehet, neki úgy szólván semmi köze a görögökhöz..
Én jártam Görögországban és azt láttam, tapasztaltam, hogy ott tisztelik a nőket.
ráadásul a legtöbb már megromlott
:))
:-) Na, de az oda vetett hús sosem ízletes.
A görög jelzőt már le kellene akasztani róla, vagy sosem kellett volna ráakasztani.
Én jobban vagyok görög a Férjem által, mint ő, életében nem járt még ott szerintem, na, majd a nászúton...:-)
csak 3 hetes a műsor!!!
teperni kell a lányoknak, ha akarnak valamit...
bár továbbra is tartom: Alekosz alkalmatlan az együttlétre, nem lesz szex senkivel.
Én nem úgy mondanám, hogy furák ezek a lányok, hanem bevállalósak. Kell is, hogy azok legyenek.
Az ilyen műsorban ez kiemelt szempont, elemi követelmény volt, hogy ragaszkodásuknak hamar tanújelét adják.
Ezt láttuk tegnap pl. Barbaránál.
Szóval ne lepődjetek meg, ha egyik-másik "rapido" hajt a körülrajongott görögre..
Nekem olyan fura, elvarázsolt egy pali ez az Alekosz, lehet, hogy tényleg ilyen az életben is, de azért én adnék neki sanszot, hogy csak a népszerűség érdekében viselkedik így.
A nőkkel egyátalán nem tud bánni, nem is nagyon érdekli őt, hogy kinek mire van igénye, leginkább úgy van vele, hogy mindenki őt igényli, ha meg kiderül, hogy ez nem így van, akkor nem érti miért. Leragad ott, hogy biztos azért, mert ő nem olyan jó pasi, mint xy...
Nekem mondjuk nagyon furák a csajok is, hogy ennyire nyomulnak. Rögtön csók, tapi, szagolgatás... Csodálkozom, hogy ilyenkor Alekosznak sem hiányzik, hogy udvarolhasson. Szerintem abszolult alázzák őt ezzel férfi mivoltában.
Olivér nevetése egy rajzfilm figurára emlékeztet.
Volt régen egy olyan sorozat, hogy "Flúgos futam". Na, abban volt a Mardel, aki egy visszataszító ronda kutya volt. Pont ő "nevetett" így, mint Olivér.
(ettől a pasatól már a legelejétől fogva hánytam, mert az undorító viselkedésén túl külalakra mindig valahogy piszkosnak, mocskosnak, elhanyagoltnak tűnik, hiába van rajta akár frakk is)
A testvérek smink nélkül akár 2 "ténsasszony", én nem mondom, hogy szép vagyok, és jó a testem, a mellem sem áll, mint a cövek, gyerek után pláne nem, és nem is szerepelnék ilyen, és hasonló műsorban sem.
De ők eléggé hányadékok, mert, ha szépek lennének, és jó testtel, azt mondom oké, de így?
Vannak ott jobb csajok, ők ezzel a rájuk osztott szereppel akarnak érvényesülni, ha már narancsbőrrel nem lehet.
"Ártatlan tekintettel néz a világba"
lehet, hogy csak buta
:D
:)))
Azért van köztük értelmesebb is,mondjuk Magdolna,ő olyan jó kislánynak tűnik.
Ártatlan tekintettel néz a világba.
:)
akkor sorold, ki a legellenszenvesebb-
és akkor tudjuk, ki fog nyerni :))))))
Így van!
Ági volt a másik kiszemeltem,aki normálisnak tűnt.
Hamar megszabadult tőlük.
nem tudunk erről érdemben beszélgetni
én simán el tudom képzelni akár a dupláját is
Te nem
valószínűleg úgysem tudjuk meg az igazságot.
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek, ha férjetek a valamikori menyasszonyának irogatna az egyik portálon?
- Mit szóltok a Kate menyasszonyi ruhájához?
- Pocisan menyasszonyként
- Elfogadható áron szeretnék menyasszonyi ruhát bérelni vagy venni! Tud valaki segíteni?
- Ciki, ha olyan képet teszek fel magamról az iwiwre, amin menyasszonyi ruhában vagyok? De már elváltam..
- Van értelme drága menyasszonyi cipőt vásárolni?