Alekosz menyasszonyt keres:) (beszélgetés)
A másik csajszi,tudod, aki a bölcsesség fogát adta neki...
Nála még azt gondoltam volna hogy tényleg őszintén akarja Alekot.
Mondjuk ő elég furcsa,elvarázsolt lány.:)
Igen.
Mondjuk nekem furcsa volt az a csajszi,aki rögtön az elején sírt Alekért.
Először azt hittem,tényleg ennyire oda van érte.
Aztán rájöttem,hogy ő érzelmileg elég labilis,és sérült is ezen a téren elég nagyokat.
Szerintem itt mindegyik mutat egy képet magáról.
Alekosz is, és a nő is akit majd választani fog.
Aztán ha tényleg úgy érzik,hogy megpróbálják együtt,lakva már más lesz a helyzet.
Jönnek a szürke hétköznapok,és egyik sem azt fogja kapni amit vár,a másik nem úgy fog viselkedni ahogy a kamerák előtt tette.
Szóval én hosszútávú valamit ebből nem tudok kinézni.
Ti még nem mehettek egy szobába, mert még egyoldalú az utálat.:)))))))
Minden oldalon mérgelődnek sokan, hogy a két csaj mit keres Alek műsorában.:))))))
Szerintem nem kellene már a klikkeket külön kezelni, hisz vége a vv.-nek. És ha az élet úgy hozza, akár olyanok is dolgozhatnak együtt, akik idáig nagy ellenségek voltak.:)
Azért soha nem lehet tudni, mit hoz nekik a jövő.
Előfordulhat, hogy egyik-másikra felfigyelnek, ha nem a médiában, akkor másutt, és kapnak egy jobb, előnyösebb munkát, mint amit korábban végeztek, csak erről mi nézők, már nem értesülünk.
A tévé nyilvánosságának nagy ereje, tág tere van.
Alekosz sem fog azzal a nővel maradni,akit kiválaszt.
A párkapcsolatot nem lehet ilyen műsorban kialakítani,alapnak sem jó.
Meg van erőszakolva az egész párkeresősdi dolog.
Ez műsorban lehetetlen.
Ez korrekt :O)
Hát tudod én meg írtam, hogy nekem hullámzik :O)
Szerintem egyre jobban beszél. Én amúgy nem gondoltam, hogy ez neki jól fog menni.
Jobb, mint amire számítottam.
Azért mekkora kontraszt lehet ez sok Alekosz funnak, akiknek a legnagyobb része utálta Gigit és most Alek műsora miatt őt is nézniük kell. :O)
Nagy csavar :)
Amúgy ezt szokták csinálni, hogy ha két ember nagyon utálja egymást akkor bezárják őket egy szobába :)
Ne mond, tudom mire gonodolsz :)))
Ne akarj Angol humort.:)))))))))
Amennyit láttam belőle eddig aránylag jó. De kellene egy kis beszédtechnikát tanulnia.
Az a baj, hogy nem nagyon kedvelem, és nem tudom úgy nézni, mint ha egy átlag műsorvezető lenne.
Persze idővel ez el fog múlni, és ha képernyőn marad, biztos nem így fogok rá tekinteni.:))))
Ja, és nem a villában való léte miatt nem kedvelem, hanem amiatt amit a villa után művelt.
De ha belegondolok, akkor már Majka villabeli életére sem emlékszem, csak mint műsorvezető tartom számon. Gondolom Gigivel is így lesz.:)
Megválaszoltad magad..
Egyébként minden valamirevaló férfinek fontos, de ez itt kivétel, itt a nők szaladnak a férfi után, és kezüket-lábukat törik, hogy meghódítsák, de valójában egy részüknek a pasi indifferens, a lényeg: a hírnév, ami szárnyra emelheti őket.
Csak itt el kell játszaniok, hogy oda vannak érte.
..és még némi pénz is jár a fáradozásukért.
Ja jóvan.
Akkor kérdezem, szerinted hogyan vezeti a műsort?
Monty pájtonné :))))))
Drága doktore, írtam én olyat, hogy nem normális???
De ezen az elszóláson kacagnom kellett.:))))
Tök normálisan vezeti a műsort. Ne légy ennyire ....
:)))
Még én is csodálkozom, mert már nem néztem ki belőle mostanában pozitívat.
Sziasztok!
Most nézem vissza az Alekosznak való című műsort.
Azt hiszem Giggancsnak most sikerült először megnevettetnie.
Azt mondja 16 lány beköltözött a villába, egyből hajba kaptak, de mit várhatunk ezektől. :)))
Bammmm.. :DDDD
És erre rátesz anyuka,aki elkényeztette.
Valamint milyen példa volt előtte?
Gondolom az apja az anyjával sem viselkedik egyenrangú párként.
Na mindegy,viszi tovább a vonalat,az biztos.
Egy jó kapcsolatra alkalmatlan.
Ez tény.
Azért ellavírozgat majd a kapcsolataiban,ideig óráig, amíg a barátnői bírni fogják.:)
Meg fogsz lepődni, az Ázsia-Centerben/Újpalotán/ láttunk előkelő, igen jó minőségű ruhákat, bundákat is-ennek megfelelő áron!
Persze az átlag a középszerű, de ez az áruház fő rendeltetése, a középszinten élőket kiszolgálni.
/ Szerintem nagyon helyes üzletpolitika, van is forgalom, bőven./
Versengenek,tehát oda kell magukat tenni,ha ki akarnak tűnni.
Egyet értek,hogy itt ez kell.
De ettől függetlenül nem mindegy milyen eszközökhöz folyamodnak.
Nekem pl. nem tetszik Magdinál,hogy lenézi a többi lányt,és ezzel akarja kimutatni,hogy ő a legjobb.
Alekoszt ez nem fogja meghatni.
Szóval nagyot téved abban,hogy az erőviszonyokat le kell fektetnie.
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek, ha férjetek a valamikori menyasszonyának irogatna az egyik portálon?
- Mit szóltok a Kate menyasszonyi ruhájához?
- Pocisan menyasszonyként
- Elfogadható áron szeretnék menyasszonyi ruhát bérelni vagy venni! Tud valaki segíteni?
- Ciki, ha olyan képet teszek fel magamról az iwiwre, amin menyasszonyi ruhában vagyok? De már elváltam..
- Van értelme drága menyasszonyi cipőt vásárolni?