Alacsony progeszteron-szint? (beszélgetés)
jelentkezem:)
nekem az első próbálkozós évünkbe végig 4 mm volt peteéréskor
és a doki le se t.......
még szerencse, hogy rátaláltam a mostani orvosomra
kár, hogy csak 2,5 év után
na de már ezalatt a fél éve, hogy hozzá járok, már többet tett mint az előző sok doki összesen
megértelek
ez az egyhelyben toporgás idegölű tud lenni, és nem értik mi a bajod
hidd el, meg van a hiba, utána már könnyebb lesz
én egyenlőre várom a menszit mint a messiást:)
így már évek óta nem vártam:)
Remélem feletteket is ott köröz már :-)) Szerintem minden babára várónak ez lenne a legszebb karácsonyi ajándék :-)!!!
Aranyos vagy, ha megjön, biztos visszamegyek a dokihoz! Csak már ott tartanánk! Már kész vannak az idegeim is tőle, amit sajnos a környezetemben élők is észrevesznek.
egyszer csak vége lesz a ciklusodnak
és ha megjön akkor azonnal menj a dokidhoz, mert pl a clostit a ciklus 5. napján illene elkezdeni szedni
igen mi is babát szeretnénk egy ideje:)de kerül a gólya minket is
de mostmár közel a cél érzem:)
hetente 2-szer csinálom a tornát. Először azt mondta az csajszi, aki tanította, hogy a huppanós gyakorlatokat hagyjam ki, vagyis mivel nem tudhatom hogy terhes vagyok-e, nehogy gond legyen. De nem vagyok babás (sajnos) így próbálom jó erősen csinálni a feladatokat, meg lehet megpróbálom a meghozót is!
A dokim azt mondta amikor utoljára voltam, hogy ezt a ciklust még végigvárjuk, aztán valszeg gyógyszer lesz a vége! Dehát ez a ciklusom még nem ért véget...
Ti is babát szeretnétek?
Nekem sajnos a természetes szerek gyengék voltak.
Clostibegytet szedtem 9hónapig és havonta 3x ellenörizték a vérvételen a szintet. 5hónap alatt rendbe jött aztán 4 hónap múlva terhes lettem újra! Ha kiváncsi vagy más orvos véleményére is akkor szívesen megadom a dokim számát. Nekem 8orvosm volt az elmúlt 2,5 évben, de csak ő jött rá,hogy miért vetélek el.
úgy látszik, hogy azért nem olyan rossz a dokid ha képes volt 2 naponta meg uh-ni
a továbbiakat kellene vele megbeszélni
ő mit tanácsol, stb
akkor csak az orvost kéne noszogtatni, hogy segítsen már
egyébként nekem 1 évbe telt mire visszaállt "rendesen" a menszim
de peteérésem spontán azóta sincs, pedig ez már 4 éve volt
persze nekem más bajom van azért nincs pé-em
az Aviva torna nem rossz, van akinek használ van akinek nem, van egy olyan része ami segít meghozni a menszit
azt próbáltad már?
a dokik ilyenkor clostibegitet szoktak felírni
általában segít
ha először természetes szerekkel szeretnél próbálkozni akkor ajánlom figyelmedbe a barátcserje kapszulát
nekem nagyon sokat segített
és a cickafark-palástfű teákat
az is lehet rosszkor néztétek uh-val nem?
hanyadik napon voltál?
nekem a fofifátló abbahagyása után 80 napos ciklusaim voltak
összezavarodott a ciklusod, a hormonjaid
lehet peteérésed sem teljesen kielégítő, lehet a méhnyálkahártyád is vékony, mert a fogi elvékonyítja
meg kellene próbálni esetleg progeszteron kezeléssel
de hát én csak mint lajikus tudom mondani
orvoshoz kellene menni
Sziasztok csajok!
Csináltam tesztet, negatív!
Augusztus elején hagytam abba a fogamzásgátlót, utána sem akart megjönni és szintén pecsételő vérzésem kezdődött a 3.héten. Aztán a doki adott Proverát, beszedtem és utána megjött! Most megint 3 hét után kezdődött a barnázás, és azóta is tart, már 1 hónapja! Babát szeretnénk! Nem akartam még hormon-gyógyszerteket szedni, ezért gondoltam végigvárom ezt a ciklust! De hol lesz a vége?? :-( Volt már így valaki?
az meglehet, hogy alacsony, de csak orvos tud ezen segíteni
és nem az alacsony progi miatt késik