Akiknek még nem jött össze... (beszélgetés)
Hát az sajnos nem tudom, annyit mondtak h készlethiány van belőle, de már több éve. Minden esetre azért remélem megszerzik nekem.
Amugy a páromnak is be kell adatni, mert ha csak az egyiknek van beadva akkor a másikat megfertőzheted, és akkor semmi értelme nincs a gyógyszernek. Így majd mind a 2en szúrjuk :)
Neten keress rá, sok jót írnak róla.
Nagyon kíváncsi vagyok erre az injekcióra, légyszi írd meg, bármi is lesz a vége.
Miért nem lehet itthon kapni?
Sziasztok!
Én is volt többször hormon vizsgálaton. Tsh-m volt az elején 4 körüli, kaptam rá hormont, most tökéletes januártól, így az addigi próbálkozásunkat nem is számolom, mert amugy se lehettem volna terhes. Terheléses cukron is voltam, uh-n is, minden oké velem. Talán anyni, hogy sűrven felfázok, de fél nap alatt elmúlik. Viszont hallottam a Gynevac injekcióról, ami női meddőség ellen van, a gyulladásokra is nagyon jó. Nem csodaszer, de nagyon sokan a kúra után terhesek lettek, így írattam a háziorvossal, csak M-o-n nem lehet most már kapni, így egyik ismerősömék külföldről szerzik be nekem. 5 ampullás, 10 naponta 1-et kell beadatni. Nem antibiotikum ez, szóval teljesen tiszta! Most arra várok hogy megkapjam, aztán meglátjuk használ e :)
Amúyg 25 éves vagyok, lassan 26, és mindennél jobban vágyok egy kisbabára :)Ha valakinek valamilyen kérdése van, bátran tegye fel, ha tudok segítek benne :)
Orvos, orvos és orvos. Akár többszöri váltás, életmód váltás.
Én spec most megyek ismét 2 hormon vizsgálatra, párom következő hónapban a meddőségibe szintén kivizsgálásra. Egyenlőre várjuk az eredményeket és utána okosabban tudunk az orvossal tovább lépni a kezelésben.
Nem sima vérvizsgálat volt, konkrétan azokat a dolgokat nézték, amiket a babára vágyóknál kell. A bajom az volt, h a 12. napon volt a vérvétel, később tudtam meg, h a 3. és a 21. napon kellett volna mennem, amiről az orvos nem szólt.
Terheléses cukormérésről meg aztán pláne nem esett szó.
leginkább hormonokat első körben: nemi és pajzsmirigy főleg
aztán anti-Müllerian hormonszintet a petefészek állapotának vizsgálatára
nézhetnek D-vitamon szintet
és ezer meg egy dolgot
Vizsgálatok voltak már? Szerintem jobb úgy belekezdeni, h tudjátok, minden rendben van-e vagy neadjisten először helyre kell hozni vmit, aztán jöhet a baba.
Mi úgy indultunk, elmentünk egy helyre, ahol ezzel foglalkoznak, de sajnos nem vált be. Nem figyelnek ránk, sztem nem végezték el a kellő vizsgálatokat.
Hú, ez a ti nem is akartok kérdés nagyon nem fair!!!!
4 év rengeteg.... Lehet tudni, miért nem sikerül?
További ajánlott fórumok:
- Akiknek nehezen jön össze a baba!
- Írjatok olyan regény, mese, színpadi alakokat, akiknek a neve összefonódott
- Első babára várók, akiknek mégse jött össze egyenlőre
- Kismamák, akiknek a bankszámlájukra utalják a Gyed-et! 3.-án kellett volna megérkeznie és még ma sem jött meg. Nektek is késik?
- Akiknek a második baba nehezebben jön össze...
- Sziasztok vannak olyan d.újvárosi és környéki anyuka(kák) akiknek lenne kedve össze járni, barátkozni?