Akik túlették magukat - gyertek, beszélgessünk (beszélgetés)
Sziasztok! Hogy vagytok? Elmúlt a hasfájásom, hála istennek már semmi bajom. :) Ebédeltünk, jó kis brassói volt, utána almáspite, azt anyu hozta. 2 kiló plusznál járok, tök jó, bár cici helyett úgy érzem hasban erősödtem. :S De még van minek cicire mennie. :)
Már korán reggel megfőztem, aztán a garázst takarítottam ki. Most megebédeltem, hát bizony, nem tudtam megállni, hogy ne egyem tele magam. De finom volt, pedig én főztem :)
Sziasztok kicsit régen írtam már ide!
Valcsi, ha jól esik akkor nyugottan igyál meg egy pohár kólát ha jól esik. Tudod nem ördöktől valló. :) Inkább tudod egy pohár, mint, hogy sanyargasd magad és amikor nem birsz tovább elenállni akkor egy üveg kólát igyál meg. :)
Kinek hogy tellik a hétvégéje? Mi tegnap méz napon voltunk! Nagyon klasz volt nagyon jó kis programokkal. :)
Különös, tegnap én is tök pocsékul voltam. Már második napja. Nekem meg a savam szórakozott. Tej+keksz kombó hozta rendbe. Fura volt este 10 tájt enni... sok hónapja nem történt ilyen:)
Nameg figyelek arra, hogy ne éhgyomorra igyak ilyesmiket. A tegnapit pedig csak azért ittam, mert nem voltam jól, és köztudott, hogy a kóla segít a gyomorbajokon. Pár korty után jobban is lettem, pedig már a hányás küszöbén voltam.
Egy pohár szerintem is belefér :)
Akkor biztos csak egy gyomorrontás lesz.
Holnap diétázol, és hétfőre rendebejösz. :)
igyál hidegvizet és aludj
köszi,megkaptam :D párom most ugyanezt csinálja. itt ül mellettem és simizi a pocim. annyira így nem is fáj :)
Délután kezdett el fájni, nem nagyon szoktam beteg lenni,úgyhogy nem hiszem.Majd meglátjuk, remélem elmúlik.
Küldtem egy virtuális simit. :)
Az is lehet, hogy a tegnapi rohangászásod során összeszedtél valami vírust. :(
Még a végén diétáznod kell. :)))
:)
A hasam még mindig fáj,szerintem ebből holnapra gyomorrontás lesz, de ne legyen igazam.
Ezen nem :) Majd veled megyek bulizni. :)
Te eszed az édes nasikat, én a sósakat.
ennyi szerintem bőven belefér:)
Tegnap, és ma is ittam 1-1 pohárral. :(
Én inkább édeses vagyok. Ezen akkor nem fogunk össze veszni.:)
A kólát azért csak hanyagold. Aláírom, nagyon finom, de marha egészségtelen :(
:) Még valaki, aki nem szereti az édességet. :)
Nekem is a sós nasik jönnek be.
Nem szeretem az édességeket, viszont a sós nasi jöhet kilószám. A rántott hús is, magában :) Lekvárt meg egyáltalán nem szeretek enni semmihez. Mézet se.
ja én lekvárral eszem a rántotthúst is:D
Nem tudnék mézes kenyérhez se kakaót, se más édes italt inni. De kinek a pap, kinek a papné, aztán van akinek csak a paplan...
amugy meg tényleg mézes kenyérrel fincsi a kakao:P
a cicit tudod mi növeli meg nagyon? a terhesség és utána is megmarad részben
Látod, sikerült kompromisszumot kötni. :)
Örülök neki!
fu én is túlettem magam, krumplifőzi volt szalonnával zsömivel
Remélem azért hamar feljön majd ez az 5 kiló. Beszélgettünk ma párommal, mondtam neki, mit szeretnék, kicsit nagyobb cici stb., és azt mondta, hogy oda mehet, azt nem bánja. :D
Légyszi fogd vissza magad, mert nem szeretném miattad töröltetni a topikot.
Azokat hívtam, akik túlették magukat. Nem szeretnék botrányt.
Köszönöm...
További ajánlott fórumok: