Akik nem várják, hogy megjöjjön májusban! (beszélgetés)
hát igen van sajnos olyan pasi aki a nehézségektől megfutamodik de látod Te is a pozitív példát a mostani párod személyében hogy vannak nagyon jó emberek.Az én férjem is ilyen.Imádom.És bízom benne hogy hamarosan sikerül nekünk is a bababumm....
hála mi még nem vagyunk annyira elkeseredve.Mi úgy is álltunk neki hogy lehet egy év....és lassan ott járunk de voltam dokinál és biztatott hogy semmi baj kapok hormont és meglesz a baba.Azt mondta ha szeretném most is felírja vérvétel után de én nagyon szeretném ha sikerülne akármilyen segítség nélkül.
a klassz párról annyit, hogy 6 éve nem láttuk, bár nem is hiányzik. Azt mondta, hogy neki majd egy olyan nő kellaki tud normális gyereket szülni. ja és lombik terhesség volt mindkettő....10 éves ismerettség után...
Kisfiamat 1 éves kora óra a mostani élettársammal neveljük és ő tényleg KLASSZ
Koszonom a biztatasodat. :-) Nem baj, hogy sokat irtal. Orulok mindenkinek, aki ir. Nagyon sajnalom, hogy mindezt a rosszat at kellett elned. Annak viszont szivbol orulok, hogy jora forrdult a sorsod es van egy egeszseges gyermeked, sot ujra kisbabat varsz. :-) Sok erod adtal nekem azzal, amiket leirtal. Es koszonom, hogy megosztottad velem.
Ma jobban erzem magam hangulatilag mint tegnap. Tegnap borzalmas volt. :-( De meg mindig nem igazan fogtam fel a dolgot. Az azert "jo hir", hogy ugy nez ki nem kell muteni ill. az is, hogy teherbe tudok esni spontan. Azok az erzesek, amiket leirtal, tenyleg igy vannak. Vissza kell alljak a normal kerekvagasba.
Kivanok neked boldog babavarast es hogy kitartsatok minimum a 35. hetig! En ugy erzem, hogy minden rendben lesz veletek. :-)
Nagyon sajnálom! Talán az biztasson, hogy ha most sikerült teherbe esned akkor legközelebb is menni fog. Meg sokszor azt mondják, hogy a természet magától szelektál, lehet ennek így kellett történnie. Lehet, hogy most ez hülyén hangzik, mert fáj ami történt én 3 magzatot vesztettem el de már 20 hetesen. Tudom, hogy iszonyatos érzés mert valljuk be őszintén egy nő onnét, hogy meglátja a havány második csíkot a teszten onnét tervez, megtervezi, hogy milyen lesz a kiságy, hol lesz a helye, kell e baldahin a fiúnak vagy az olyan csajos, a párok viccelődnek, hogy ki fog többet éjszakázni stb...és akkor jön egy villámcsapás és a filmnek végeszakad ...és ott marad az űr...vajon mi lett volna a vége....és a szívnek át kell állnia, de nehezen megy....
Szívből sajnálom, de bíztasson, hogy legközelebb sikerül!!!!! Nem egy ismerősöm van aki hasonlóan járt és most a 3. gyerekkel terhes az egyik. Neki is azt mondta a doki, hogy biztos meg volt rá az oka, hogy így történt, lehet nem tapadt meg rendesen, lehet koraszülött lett volna, stb. Sajna én ezt is tudom, mert 4. gyermekem a 26. héten született. De hál istennek egészséges, szeptemberben iskolába megy. Én is úhgy voltam vele mint minden nő általába, hogy úgy is addig megyek amíg nem sikerül és ha lombikkal akkor azzal és ha koraszülöttként is de lett egy egészséges gyermekem. És mivel életem vetélések miatti keserves éveit egy csapásnak éreztem és folyton az járt az eszemben, hogy miért érdemlem ezt a végén nekem is kijárt a jóból, mivel a 26. hétre született gyermekem egészséges. De lehet, hogy azokon amiken átmentem át kellettt mennem.
Most poedig ott tartok, hogy a 3. hónap próbálkozás után spontán várandós lettem, igaz 7 évig törtem rajta a fejem, hogy megtegyem e, megpróbáljam e. De tanulva a keserves éveimből megoperáltattam magam, bízva benne, hogy most eljutunk legalább a 35. hétig, az a célom! És ha bízunk sikerül!
Kitartás, tudom, hogy kutya rossz érzés most, de ha elkeseredsz nehezebben fog menni. Szívből kívánom a legjobbakat és bocs, hogy ilyen sokat írtam, szia
köszi mindenkinek, várom már az első orvosi vizsgálatot. próbálok sokat pihenni sziasztok
Annamary! Tényleg csak magatokkal törődj! Nekem is van egy közeli ismerősöm akik mindig megjegyzéseket kaptak a sikertelen teherbeesések miatt, ilyenkor ők mindig jobban tudják, mivel nem ők járnak ebben a cipőben. Aztán egy idő után megunták és senkinek nem mondtak semmit, mindenki azt hitte, hogy lemondtak a gyerekről és 6 hónap múlva bejelentette hogy 12 hetes terhes. Én nem azt akarom ezzel mondani, hogy titkolózni kell, de szerintem csak abba avassátok be őket amibe nagyon muszáj. Így Téged sem fog zavarni a hozzáállásuk, sok sikert és ha tudsz majd jelentkezz. Szorítok!
Senki mással nem kell foglalkozni csakis magatokkal!
Mindenképp írj a fejleményekről.
További ajánlott fórumok:
- Akik nagyon nem várják a mensit júliusban azok jöjjenek!
- Akik nagyon nem várják, hogy megjöjjön áprilisban :-)
- Gyertek, akik októberben nem várják, izguljunk, reménykedjünk együtt!
- Akik nem várják, hogy megjöjjön februárban?
- Akik májusban szülni fognak Pesten!
- A szja-ra mentességet kértem májusban küldtek nyomtatványt kitöltöttem, visszaküldtem és azóta semmit nem kaptam szerintetek várjak?