Akik nagyon nem várják a mensit decemberre :) (beszélgetés)
Hát jó reggelt Lányok! Mindenkinek jobbat, mint nekem!!! :( Megjött:((((
nekem mindig szokott peteéréstől mensiig fájni :S
de most csak esténként fáj,meg néha reggel
amúgy ez érdekes. Nekem pl szinte sosem fájnak. Eddig sem, meg most sem. Najó, talán egyszer kétszer fájtak, érzékenyek voltak már
hát eddig nekem is végig fájt peteéréstől mensiig de most nem,van hogy simán ráfekszem van hogy annyira fáj hogy a párom még megsimogatni sem tudja,inkább csak este fáj,meg szúrkál a mellbimbóm
ezt nem tudom sajnos, nekem mindig fájt, lehet nálad így a jó :-)))
jajj de aranyos vagy köszi ez jól esik nagyon:) az nem tudjátok mért van h egésznap alig fáj a mellem és igy estefelére meg elkezd de valami borzasztó módon? máskor egésznap fájt mensi előtt de most napok óta csak este fáj de akkor veszett módon
Én is megyek, mert lassan kész a hami, párom is jön nemsokára és igényli nagyon szeretetet :-))) meg meglepem őt ezzel a fini vacsival és szépen megterítek addig.
puszi mindenkinek ha ma már nem jönnék
Rendben, vigyázz magadra, puszi :-))
Helló lányok,
én most megyek lassan fodrászhoz és ma már nem leszek net közelben, majd csak holnap! Addig is türelem mindenkinek!!!!!
Jajj lányok látom tisztára izgalomba jöttetek míg nem voltam :-)) ez nagyon aranyos, csak bírjatok magatokkal. Már tényleg min itt a hétvége.
Manócska én valahogy 100 %-tra mondanám a babát neked :-)) szinte dettóba ugyanígy voltam mint te. De majd hétvégén biztosat tudsz :-)))
Megy a drukk ezerrel mindenkinek
hajajjj... nehéz pár nap lesz ez még :S
én is ne aggódj,főleg most h még a jóstesztem is erősödik... tiszta stresszben vagyok már :S:D
remélem ez a mi hónapunk lesz csajok:)
be kell vonzani a jóóóóót!!!!! :)))))))))
:S alig bírok magammal.....
Pozitív gondolkodás, szokták mondani! Reméljük bejön!
igen,főleg már igy mensi előtt
Remélem mindenkinek meglesz a nagy öröm :))))
Hát bizony soknak tűnik! De gondolom azért mert nehezen telnek a napok ilyenkor!
nekünk pedig a 4.hónap,éveknek tűnik komolyan:/
Nekünk is ez a 3. hónap. Nekem többnek tűnik valahogy. :(
nem biztos h gond h nem érzel semmit...:) jajj drukkolok nektek csajok nagyon:)
három hónapja, úgyhogy még viszonylag az elején vagyunk
igen, úgyhogy most ezt sem értem, hogy azt miért nem érzem :S konkrétan semmit nem érzek :S
elvileg terhesség alatt is van mindjárt megjön érzésed a méh összehúzódások miatt ugye,remélem ez miatt fáj a pocim nem mensi közeledtétől :S:)
én most azt sem érzem, hogy meg akar jönni. Pedig a péntek már holnapután:)
reméljük meglesz:) most olyan boldog vagyok:) viszont nekem van mindjárt megjön érzésem :S pedig még messze van a vasárnap
Háááááááát :D :D nem tudom. Szombat előtt nem kellene, de úgysem bírom ki és sztem péntek reggel csinálok egyet.
Tünetem igazából nincs semmi. :( se ilyen se olyan... csak azt érzem, hogy talán most összejött :)
Na látszik az a 2. csík szépen. Reméljük erősödik. Szerintem meglesz az!
Nekem még mindig semmi tünet, csak max. mell érzékenység és néha szurkál a hasam, de ennyi. Nincs a meg fog jönni érzés.
Öcsi az a péntek itt van mindjárt. Mikor tesztelsz?
hát szerintem énsem:) minden vágyam ez pedig:)
További ajánlott fórumok: