Akik nagyon nem várják a mensit decemberre :) (beszélgetés)
Sziasztok! Hogy vagytok? Manócska, mi van veled?
Én hétvége óta fogfájással küzdök...
Sziasztok lányok :)
Nálam minden okés. Most vagyok a 3. napon, és nem is fáj a pocóm, ez a mensi most jó volt, semmi hasgörcs meg ilyesmi :))) és azóta nem is fáj ám a petefészekem, úgyhogy szerintem ciszta pápá van :)))
Petrusom hogy vagy? minden rendben?
Flo, jajj szegényem, jóvulást drága
puszi
Sziasztok! Kicsit nem voltam mostanság, nem voltam net közelben...
Kivel mi újság? Manócska a második teszt? Szép erős lett?
sziasztok lányok :))
én is itt vagyok, Lorettám sajnálom, ma végre nekem is megjött, így lehet a cisztám is eltünt :)) boldog vagyok nagyon :))))
puszi mindenkinek
köszi:) pénteken tesztelek újra,és jövőhéten meg doki,kedden megyek akkorra kaptam időpontot:)
nekem is lett kiskutyám:) ma 7hetes kis tündér:) leköti az egész napomat.:) pont azmiatt vettem h ha már babám nem lehet akkor legalább kutyim legyen,erre tessék:)
Szia!
Milyen fajtájú kutyád van? Mi lett a neve? Ilyenkor olyan aranyosak még a kiskutyák :D
Sziasztok lányok!
bocsánat, nem sok időm van a kutyu mellett jönni :))
Manócska gratula a teszthet :)) csak megérte minden :))))) remélem szép erős lesz már. Mikor tervezel dokihoz menni?
puszi mindenkinek
Szia!
Hát akkor nagyon szorítunk neked is:-)) Szép kis karácsonyi ajándék lenne egy két csíkos teszt:-)))
Sziasztok az elejétől kezdve visszaolvastalak benneteket,nem kis munka volt:-DD.Szeretnék csatlakozni ha lehet.Gratulálok akiknek sikerült és mindent bele azoknak akiknek nem jött most össze.Nekem már van két gyönyörű lányom(4,5 és 1,5 éves),de a párom még szeretne egy kisfiút is.
Én dec. 23.-ára nem várom.