Akik MSN-eznének, de nincs kivel (beszélgetés)
Ha nem krónikus eset az a méret, akkor a nők 80%-ának (szerintem) nem, azaz számít valamilyen szinten, de mégse... El tudnám magyarázni érthetőbben is, de ez a fórum nem az a fórum. Így is elég jól szétoffoltuk...
Bocsánat!:)
világos,esetleg kék....
Na,legalább vigaszdíj lesz??
Igen arra a kis eldugottra, mert gondoltam valahogy kapcsolódik hozzád, hozzátok...
Huha, kondenzátor, inkább lapozzunk:) Nem szeretem a keresztkérdéseket, de egy kis ízelítő:
Ja,arra az eldugott bibis kérdésre gondolsz?
Nem náthás,csak a felmerülő dolgokat,igyekszik az idő múlásával eltüntetni.
Jó legyen atomfizika!
Nem mondom meg:):P
Hát kitenne 2 oldalt, ha kivesézném.
A teljesség igénye nélkül:
Ha krokodilkönnyek, akkor semmi mély érzés, max kidugom a nyelvem, és mondom, hogy nem kell eljátszani a nagyhalált.
Ha valami családi ok, teszem azt tragédia, akkor szomorú vagyok, mivel az empátia nem ismeretlen számomra.
Ha valami rosszat tettem(1x volt ilyen, nem nődolog), akkor szomorú vagyok nagyon, mert bántottam akit szeretek. Feltéve ha a kérdésben szereplő nővel a társra célzol.
Lenne még sok "ha", hosszú ez...
Ez a kérdés eleve nem jó így. (bocs, eskü nem kötekedni akarok, de így nem jó) Úgy tedd fel, hogy "mit érzel", mert én hiába mondom el mit érzek, abból még nem lesz többesszám, ergo nem lehet belőle általánosítani. Kezdek már az agyadra menni?:)
Náthás a párod, vagy mi a bibi?
Hát de ez így nem igaz, én pl sokat beszélek, néha még körmondat is lesz belőle, akkor szoktam megkérdezni, hogy mit is akartam mondani:)
Jó időben kell elkapni, akkor lesz szép kerek mondat meglásd.
További ajánlott fórumok:
- Unatkozom, csacsognék, csak nincs kivel
- Csevegő- Nem tudsz aludni? Unatkozol? Nincs kivel megbeszéld a dolgokat? Gyere, itt bármit lehet :)
- Kit, mi bánt? Mi foglalkoztat, esetleg nem hagy nyugodni? Problémáid vannak, amit nincs kivel megbeszélni?
- Mit tegyek depresszió és magány ellen ? Munkán kívül senkivel sem találkozom, nincs senkim itt és kis faluban élek (külföld).
- Természetbe járóknak, akik szeretnek kirándulni, túrázni, futni, biciklizni, de nincs kivel, Magyarországon belül vagy külföldön
- Tatabányaiak, akiknek nincs kivel sportolni járni