Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Ja, amit még szerettem volna mondani. Ma a munkaszüneti nap miatt egyedül Zeke doki volt bent, és az ő betegei bizony jöttek HCG-re is és indításra is. Szóval ha úgy jönne ki a mensitek, hogy ilyen munkaszüneti napra, soknapos szünetre, szerintem érdemes odatelefonálni, hogy melyik nap ügyel a dokitok, és lehet-e menni.
Legalábbis én ma ezt láttam!
Lolo
Hajrá!!!!
Izgulunk értetek is)))
Ma nagyon jó napunk volt,tök jót kirándultunk a barátainkkal.
Lombikos mamik,izgulok értetek nagyon!!!!
Csincsike
Remélem így haladsz szépen tovább,és nem kell szurin kívül semmi más!
Nagyon szorítok!!!
Moonlight
Szuper) Szép magas HCGt kívánok)
Na hazaértem. Feleződött a HCG-m, szóval most nagyon nagy kő esett le! Ma is volt szuri, szerdán is lesz, pénteken újabb vv.
Remélem mostmár tényleg sínen vagyok és hamarosan túlleszek ezen a rémálmon.
Szupi szupi jó erős???
Lehet ketten vannak:)
Igen szerdán vérvétel.
Aztán pedig remélem csupa csupa jóhír!!!!
Na ugye, hogy nem a csík helye látszott!!!:-) :-)
Mikor is lesz vv? Szerdán? Drukkolok továbbra is, gratulálni még nem merek, de nagyon örülök! :-)
Szaisztok!
Ma teszteltem újra,mivel ma lenne a ciklusom vége.És pozítiv,igaz nem szeretném elkiabálni a dolgot!
Olyan boldog vagyok!!!!
Szia Emmami
Igen a nagy része a vizsgálatoknak egy évig jó.Orvosfüggő,hogy mit kérnek megújítani és mit nem.A rákszűrés,vv-ek (aids és hepa...) azok egy évig jók.A 3. és 20. napi hormonokat érdemes újat vinni,de van aki azt sem kéri...
A spermavizsgálatot is szeretik újra kérni,de mind meg tudod kérdezni a recepciósoknál vagy a saját dokidtól,hogy mit csináltass újra.
Nekünk mindent újat kellett csináltatni,de tavaly májusban voltunk utoljára,most a spermaképet szerettem volna csak megnézetni,de így egyúttal mindent letudtunk.
Sziasztok!
Rég nem jelentkeztem... Májusban voltam utoljára a BMC-ben, és úgy fest, hogy hamarosan (decemberben vagy januárban) újra megyünk. Meg tudná valaki mondani, hogy mennyi ideig fogadják el a korábbi vizsgálati eredményeket? Túlestünk a teljes kivizsgáláson áprilisban, és nem szeretnénk újra elvégeztetni mindent... Van erre valami szabály?
Hát igen de viszont ha most kiderül nekem ott lapult a baj és egy egyszerű diétával vagy gyógyszerrel orvosolható mérges leszek,hogy nem irta eddig ki ,mert igy viszont kb háromszázezer ment rá....és nem sikerült....:(
Az nem értem lombikosoknak miért nem támogatja az OEP???
Csak vagyok.
Várom a hétfőt...