Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Csak egy pici legyen,hogy beágyazódjanak:)))
Persze persze hányat kapsz vissza??Nem beszéltetek dupla transzferről???
Ez antagonista protokoll.A luveris helyett szoktak merionalt adni még.
Kicsit túlteljesítettem a tervet,hétfőn lett volna a leszívás,de olyan hamar megnőttek a pöttyök,hogy így hamarabb lesz)
Fehérjétmondtam a páromnak,szerezzen be,nem szeretnék hyperstimut!!!!!!!
De fejben dől el sok dolog,remélem nem is lesz))))
Akkor van baj ha kicsik és sok van de a 2O-19-18 szokott lenni tüsző ne aggódj ez nagyon szép és van akinek a 14 is van:)))
jaj izgulok nem is hallottam ezeket a szurikat ez is orvosa válogatja ezek szerint:)
Zsucili
Köszi Drága)
Ránkfér)))
Davider
Eddig volt egy,a gonal.Hétfőtől jött hozzá a cetrotide és a luveris is.
Ma már a luverisből kettőt kellett adni.
Holnap meg este a tüszőrepi,1.5ampulla,így azt csak kétszerre tudom majd beadni.
Igen nagyon gyorsan mennek a napok))) Tökre hihetetlen)
20 mm-esek és jó sok van.Igaz én a kevesebbnek jobban örültem volna,mert azt hallottam,hogy kevesebb jobb minőségűvel többet érnek,mint a sokkal,de az nem biztso,hogy olyan jó is lesz.
Na majd meglátjuk....
10 tuti volt,de emlékeim szerint több is.Amik nagyok.18-20 mm,az 10db körül van.
Még mindig nagyon várom,a hasam szép lapos,nem puffadok,viszont érzem,hogy dolgozik a szervezetem!
Meseszerű)))))
Hbab
Bocsi,félreolvastam,az nem az amit én írtam,amit kérdeztél(((
Hbab
Az AMH tavaly 5500 volt.Szerintem most is hasonló árban lehet.
Lombikhoz kenet? Rákszűrésre gondolsz?(cytoligia)
Ha arra,akkor az igen.Meg még egy csomó egyéb vizsgálat is(hiv,hepatitis,clamydia)
Szombaton leszivás uristen hogy pörögnek a dolgok:)))
Mennyi tüszöt látnak???
Miért kell ilyen sok szuri??,miket kapsz?
Voltam ma uhn)))
Meg volt vv is.Sikeresen akkora lila lett a karom...ááá Soha nem volt ilyen! Mindig csak egy pöttyöm voltmost meg)
Ma már 4 szurit kellett adnom,holnap ötöt,és pénteken is egyet,szombaton meg punctio)))))
Haladunk szépen)))
Moonlight
Szerintem mindegy.
A szájon át szedhetőt lehet lentre is,ezt tudom,a másikat csak lentre.
Átvenném jó?
Hüvelygolyót,vagy tablettát?
Mert tabletta 2 dobozzal nekem megmaradt!
Sziasztok))
Korodim nemsokára hallhatod is a babákat))
Olyan betöltött 6. héttől igen,már van aki látja a szívcső pulzálást.Annál nincs is szebb,legfeljebb hallgatni)))
Lányok! Megmradt utrogestánt keresnék,jó sokat!
Ha esetleg valakinek maradt meg és már nem kell neki,szóltok?
Szép estét mindenkinek)))
Elvileg 6-7-8. héttől látható ez nagyon sok mindentől függ:)
Jó reggelt mindenkinek:)
Szia!
Nekem HCG után,egy héttel csak uh volt,hogy végül is hányan vannak,és hogy méhen belül van e a terhesség.
Igen ott nem kérdeznek az emberek de nem is tudnak mit hisz elhadarják és punk tum plusz nem is tudják sokan mi lesz ezután mikor mi hogyan történik majd kérdezz a dokidtól nyugodtan:)
sajnálom de ha megműtenek utána mehet minden majd ne aggódj és lehet ez volt a bibi utána gyorsan teherbe esel:))