Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
De jo hogy ezt igy leirtad. ;-)
Mitol dol el hogy kinek rovid kinek hosszu a protokoll?
Hormonszint vagy esetleg valami mas?
A ciklus 21. napján kezdődik a Gonapeptyl nevű szurival, ami arra szolgál, hogy a petefészkek saját működését leállítja, így a dokik egyszerűbben tudják felügyelni és stimulálni őket a megfelelő szurikkal. 2 hétig kell adni ezt az injekciót, közben megjön a mensi is. Majd menni kell ultrahangra, amikor elkezdődik maga a stimulálás, a Gonapeptyl mellé jön még 1 vagy 2 injekció. Innen sűrűbben kell ultrahangra járni, folyamatosan követik a tüszők érését, és változtatnak a gyógyszeradagokon ahogy szükséges. A 2. stimus UH-n már vérvétel is szokott lenni. A stimus szakasz 1-2 hét között valahol van általában, a tüszők érésének gyorsaságától függően. Mikor a doki úgy látja eljött az idő, akkor kapod utolsó szuriként este pontos időben beadva a tüszőrepesztő szurit, majd 2 nap múlva leszívás.
A rövid ugyanez, csak ott csak a stimulációs szakasz van, a ciklus 2. napján kezdődik, és általában egy Cetrotide nevű injekciót kapsz idő előtti tüszőrepedés ellen (a hosszúnál ezt a szerepet a Gonapeptyl tölti be, amit végig adsz).
Remélem érthetően írtam. :)
Sziasztok!
Először is szeretnék,minden kedves újdonsült kismaminak gratulálni!!! Remélem hamarosan mindannyian beállhatunk a sorba, s hamarosan örvendezve közölhetjük, hogy úton van a kis trónörökös, s mi is édesanyákká válunk. Remélem mindannyiunknak ez lesz az utolsó olyan anyáknapja, amikor mi még nem vagyunk valamilyen módon édesanyák. Másodszor pedig leírná nekem a BMC-ben a hosszú protokoll menetét!!!
Ezzel a versel szeretném minden Édesanyát,Kismamát,leendő Édesanyát köszönteni!
Mindenkinek kívánom,hogy teljesüljön a legszebb álma!Egészséget és kitartást Mindenkinek! ♥ ♥ ♥
Dsida Jenő: Hálaadás
Köszönöm Istenem az édesanyámat!
Amíg ő véd engem, nem ér semmi bánat.
Körülvesz virrasztó áldó szeretettel,
Értem éjjel-nappal dolgozni nem restell.
Áldott teste, lelke csak érettem fárad,
Köszönöm Istenem az édesanyámat!
Köszönöm a lelkét, melyből reggel, este
imádság száll Hozzád, gyermekéért esdve.
Köszönöm a szívét, mely csak értem dobban
itt e földön senki sem szerethet jobban! –
Köszönöm a szemét, melyből jóság árad,
Istenem köszönöm az édesanyámat!
Te tudod, Istenem – milyen sok az árva,
Aki oltalmadat, vigaszodat várja.
Leborulva kérlek: gondod legyen rájuk,
Hiszen szegényeknek nincsen édesanyjuk!
Vigasztald meg őket áldó kegyelmeddel,
Nagy-nagy bánatukat takard el, temesd el!
Áldd meg édesanyám járását-kelését,
Áldd meg könnyhullatását, áldd meg szenvedését!
Áldd meg imádságát, melyben el nem fárad,
Áldd meg két kezeddel az édesanyámat!
Halld meg jó Istenem, legbuzgóbb imámat:
Köszönöm, köszönöm az édesanyámat!
:):):)
Mi jövünk
Jajj csajok!!
Nagyon remélem,hogy hamarosan talizunk mindannyian a szokásos éves BMC s találkozón!!!!
Törpiri,Anmeli!
Köszönöm szépen! :)
Nektek pedig HAJRÁ!!! :):):)
Bogica! :)
Köszönöm szépen!Drága vagy!:):):)
Kivárjuk türelmesen,csak úgy legyen!
Drága Annuska!
Úgy legyen,és majd megyünk együtt ikertalálkozókra!:):):)
Ölellek!!!
Icu
Az utolsó mensi első napjától fog minden doki számolni.Majs olyan 12. hétkörül szémítanak csak a méretek,addig a mensit veszik alapul.
Így te is tudsz számolgatni addig))
Icukám
Azta)))))))))Ez nagyon szuper hír))) 2 gyönyörű szép szívdobogást legközelebbre!!!
Tudom,nagyon lassan fog telni az idő,de minden rendben lesz,ahogy eddig is volt))))
Ölellek DRága)))
Szia Drága!
már izgultam..nem írtál.((((
Gratula..na akkor Mi is hajtunk az ikrekre..legyen játszó partner..)))))
puszillak..
maradsz Zekénél??
Szia!
Köszönöm! :)
Nem tudom mi a hivatalos :)A Doki azt mondta 4és fél hét kicsi 5 hetes vagyok :)
Ma vagyunk ET+19 NAPON.
Sziasztok!
Icu - gondoltatok volna h 2 baba lesz az eredmeny? :-) nagyon jo!!!!! Magne B6 ot lehet szedni hasfeszulesre, az segit.
:-)
Jaj de szuper hírek:-)))
Én drukkolok a két babához ....
Egyél Magne B 6 a hasfájásra és pihenj:-))
Szia Bogica!
Köszönöm jól vagyunk,pocak egyre kevesebbet fáj:)
Tegnap voltunk UH on.:)Bár elég korai volt de azt legalább tudjuk,hogy jó helyen vannak.A Doki két petezsákot mért egy 7 és egy 9 mm,de tutira egyet mondott.A férjem gratulált neki,hogy ebből bármit is lát,ezek után megmondta neki,hogy két baba van :):):) Ő nagyon szeretné a kettőt.
A Doki azt mondta kicsi 5 hetes terhes vagyok!:):):)Következő UH. 13án.Remélem akkor már majd többet látni :)
Ölellek!!!
Icu
Ti hogy vagytok????
Davider
Jobbulást Drága!
Davider!
Jobbulást!!!