Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Ja, kaptam egy sajtpapirt amire azt irta ciklus 2 +-1 napjan uh. Terv: anta
Ha jol olvasom.
Ez mit jelent? Rovid protokoll lesz? Es mi az az anta?
Ezzel mindegy mikor megyek vissza? A fagyasztott sperma meddig hasznalhato fel?
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszát, sokat segítettetek. Folyamatosan olvasom a hozzászólásokat, és sokat lehet megtudni mindenről. Köszönöm nektek. Majd én is beszámolok hogy állok.
Viszont lenne egy olyan kérdésem, hogy ma beadtam az első Gonapeptyl injekciót, és kis holyagok jelentek meg körülötte és piros is volt egy foltban, de kb. fél-egy óra múlva elmúlt. Ez nálatok is jelentkezett?
Szia köszönöm a válaszodat :D
Pár éve volt 1 viszgálat ( sperma) az nayon rossz lett. Most jauárban voltunk az már jobb volt de még az inszemre kevés , a Dr. úr 3 hónapos Fer 14 kúrát kiírt a férjemnek ami letellt és most voltunk tegnap . Sajnos nagy változás nem történ 4ml / 4 milló. Azt modta hogy ez bőven elég lessz a lombikra viszont a inszemre nem. Úgyhogy megkaptuk a kis paírt hogy lombikra mehetünk.
Én csak rákszűrésen , ultahagon , tenyésztésen voltam hogy van e valam bacim ....
Mostanában mondjuk elég rendsen csúszik a mensim most pl.46.napra jött meg. Lehet az idegeskedés de félek hogy valami nem jó.
Nekem is túlstimum volt, nem is akart Szűcs doki 3 babát visszaadni, de rábeszéltem, mert mi ikreket szerettünk volna. Végül belement, és azt mondta, hogy majd kikezelnek. Erre végül nem volt szükség, mert én megittam napi 5-6 liter folyadékot, amiből 1 liter mindig fehérjeturmix volt. Még csodálkozott is a doki, mikor a vérvételnél látta, hogy megvannak az ikrek, hogy jól vagyok, és nincsenek tüneteim. Legalább 5-ször megkérdezte, hogy tényleg jól vagyok -e.
Szóval nyugi, így neked is nagyobb az esély a babákra, csak valóban tartsd be a folyadék és fehérje előírást. Nem könnyű, pláne, ha émelyegni kezdesz, de a babákért mindent!
Sziasztok. :)
Mikolt - nagyon nagy drukk megy mara nekd :) Ma kismama leszel :) dejoooo!
Babara varva - Ne aggodj, szerintem meg fog varni!
Most olvastam egy korabbi hsz-ben hogy majus vege fele K doki szabin lesz? Esetleg nem tudjatok pontosan mikor? Koszi :)
Azert remelem nem akkor mikor mi mennenk a maganba hozza..... :-/ Mar honapok ota varok arra hogy menjunk hozzza... :(
Szia :D
Köszönöm hogy írtál :D Segítettél , egyre több infot kapok aminek nagyon örülök:D
Olyan jó hogy segítetek , jövőhéten jeletkezek konzultációra. Izgulok.......
Mikolt
Akinél túlstimu van,általában sikeresebben megtapadnak a babák) De nagyon figyelj magadra és egyél vagy igyál rengeteg fehérjét!!!! Ha elkezd a hcg szint növekedni,súlyosab lehet a túlstimu tünete is!!!
(fehérjepor vagy rengeteg olyan kaja)
Annuska
Én sajna nem vagyok orvos(( Ezt nem tudhatom,neked a hormonok alapján miért azt a protokollt választotta a doki,amelyiket...
Bízz benne!! Tudja mit csinál,hisz nem első alkalommal teszi!
Valahol le van írva pontosa,hogy melyik stimut kinek szokták alkalmazni.
Beírod a keresőbe,hogy long protokoll,és azt hiszem úgy kiadja.
Csak hallgass a dokira és nyugi))
Remélem mielőbb helyrejössz! :)
A babácskák meg a legjobb helyen lesznek! :)
Köszi,igen jobban vagyok..
hívtam Zekét,nagyon jó fej volt,kérdezte hányadik napon vagyok,akkor voltam a 13.-on..egyből mondta közeledik a középidő,ne csodálkozzak,hogy fájnak,ugye telelettem szúrva hormonokkal,és bizon még működhetnek..
így kapjam el Apát..)))
Szia Drága!
Szerinted Nekem mivel kevés petikém van,nem lenne jobb a hosszúval induni majd?? ez csak töprengés,hátha joban működnék nem??
Évi 89
Üdv!
Tudod,hogy kinek mennyi ideig tart ,ez annyi de annyi minden függvénye...
Milyen vizsgálataitok voltak már,milyenek kellenek még,van amelyiket egyből meg tudják csinálni,van amelyik cikulsnaphoz kötött.
Hozod e otthonról az előző leleteid,vagy nem sok van és majd itt kezdenek el jobban kivizsgálni...
Mikor elkezdhettek valami programot,az üösszeg nagyban függ,hogy milyen protokollt kaptok,mennyire reagálsz a szurikra,hormonokra.Nekem pl nem sok kellett,de van akienk nagyon sok kell.
Mi utazással mindennel 95 ezerből kijöttünk.Van akinek csak 40 ezerbe került.De van akinek 300 körüli összege van a végén.
Nekem azt mondta a doki egyszer,hogy akkor induljakneki,ha 150-200 ezrem van,,amit bármikor tudok mozgatni...Így nem ér meglepetés.
Milyen vizsgálataitok voltak? Ja,orvos...Konc Tanár Úrhoz jártunk mi,de a többi is nagyon jó doki.Kinek ő jön be,kinek más..Ezt majd ti eldön titek,ha ide jössztök.Ha valami miatt nem tetszik az orvos,lehet váltani,hosz álami intézmény(a Kaáliban pl nem örülnek neki,ha msik dokit kérsz).
A biológus gárda nagyon szuper.
Mi a vizsgálatokra mindig 9 körül érkeztünk,és 11 körül általában már hazafelé tartottunk.Én soha nem mentem 7 utánra,akkor nagyon sokan voltak.Csak akkor,amikor leszívás vagy beülti volt,de akkor meg úgyis soron kívül megy be az ember.
Sok sikert!!