Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Devonshire
Üdv itt!
Ahogy Icu is írta,minden ingyenes.
Kivéve: Ha pl annyira kevés spermium lenne,hogy spema fagyasztást javasolnak,az 35 ezer ft 5 évre.
Vagy az AMH vv,(anti müllerian hormon) ezt van amelyik doki kéri,van amelyik nem.
Amúgy tényéeg minden ingyenes,tb támogatott.
Gyógyszerek..ennek az ára változó.
Nekünk pl utazással mindennel együtt került 98 ezer körüli összegbe,ebben benne vannak a progeszteron pótló dolgok is,amiket ha sikeres vagy,akkor a 12 hétig kell használni,nekem a 16 hétig kellett.
Van akinek viszont bőven 300 ezer körülire is kijön a gyógyszer adagja,attól függ,mennyire reagál a szervezueted a hormonokra.
Bízni kell és menni fog!!
köszönöm, tehát az édesítő is jó csak a sütéshez főzéshez kell a xilit:) ok..ez így jó lesz
Lisztből a teljes kiörlésűt veszed?
bocsi, csak próbálok minél több hasznos infót gyűjteni:)
Sziasztok!
Icu, azért óvatosan a sütés-főzéssel!
Mi tegnap voltunk dokibácsinál. Már 3,5 cm-es a kis drágánk, gép szerint 10+3, mensi szerint még csak 9+5. Láttuk a kis ujjacskáit, lábacskáit és még integetett, hadonászott is a kezecskéivel.
Nem ez volt az első UH-m, de még mindig újra és újra elcsodálkozom a természet csodáján. :)
Kérdezte dokibácsim, hogy nem érzem-e még a mozgást. Én meg mondtam neki, hogy kedden pont többször is "mintha" érzésem volt, de leintettem magam, hogy még korai. Szerinte nem, érezhettem őt. Tegnap este lefekvés után megint volt kis belső hassimi. Már most imádom, bár még mindig hihetetlen hogy spontán beköltözött hozzánk. :)
2 hét múlva már megyünk a 12 hetes UH-ra az Istenhegyire, azután 1 héttel megint a dokimhoz.
Ma reggel meg vettem egy nagy levegőt és elmondtam a főnökömnek is. :) Szerencsére egész jól fogadta.
Hűtőnk úgy néz ki bemondta az unalmast. :S
Szia!
Azt gondolom nem kérdés, befogadunk e:) Én is nem túl rég vagyok itt, és mindenki szuper kedves és segítőkész:)
Elhiszem, hogy nehéz, de a Bmc szerintem jó hely, sokaknak sikerült ott már a baba:))) bár tényleg igaz, hogy sokszor hosszan kell várakozni:)
Sok szerencsét, mielőbbi babásodást:)
Törpiri
Ha teát iszom,amit elég sokat iszok,akkor abba bogyós édesítőt szoktam tenni,ez van ezer féle...sü...ina,vagy sp..r saját márkás,vagy amilyet épp találok.Kávéba szintén ez megy.Ha meg sütök vagy főzök,akkor xilitet használok(nyírfacukor).
Rengeteg teát iszok,így nagyon hamar elmenne,és itthon nálunk elég húzós lenne(1200 ft 30 dkg)
pesten lehet venni vagy neten is rendelni,ott 1700 körül van a kilós!!!
Szia! :)
Üdv köztünk. Itt nagyon jó helyen vagy!:)A Lányok nagyon kedvesek és segítőkészek! :)A tényeket elfogadni nem könnyű,de a tudat,hogy itt segítenek megnyugtató! :)A vizsgálatokért és az embriófagyasztásért nem kell fizetni.Csak a szurik kerülnek pénzbe.Cserébe türelem kell,mert minden nap telt ház van. :)Nekem a második lombikom sikerült :) Nálunk is a spermával volt gond,kevés és lassú. Most hirtelen ennyi :)Sok szerencsét!!!
Tudom hogy szep nyelv a brazil-portugal, mi azt tanuljuk :-))) => ennyire beleszerettunk az orszagba. Sok brazil baratunk van, most voltunk is naluk BR-ban marciusban. GYONYORU orszag!
Szivesen elmennek egy edzesre, kivancsi lennek eloben milyen. 1 edzes. (talan nyaron ha otthon leszunk)
Szia!
Köszönöm,vigyázok. :)
Szia Törpiri,Sziasztok Lánykák!
Köszönöm az érdeklődést. :)
Tegnap nagyon nem voltam toppon.Szinte egész nap feküdtem meg aludtam.Fájt a pocim és a fejem. :(
Ma már egész jól vagyok,reggel volt egy kis gyomortorna... :)
Nagyon várom a délutánt,hogy mennyünk a Dokihoz.
Ma elég sok a dolgom itthon és ma még Patrikom csokrát is el kell készítenem. :)Holnap délelőtt meg sütés-főzés.De sűrűn tartok szünetet és akkor mindig jövök bekukkantok.:)
Büszke vagyok rád,hogy ilyen ügyesen előre tekintesz! :)
Puszi mindenkinek és szép napot!
Sziasztok!
Új vagyok itt a BMC-s fórumban. Eddig más topicokban tevékenykedtem. 2,5 éve várunk a babára, fél éve egy magánklinikán végre megtudtam, hogy PCO. Kezelnek, javulok, van rendes ciklusom. Viszont a férjem most volt spermavizsgálaton. Minden rendben, kivéve, hogy 3 millió/ml. Most tartok abban a fázisban, hogy el kell fogadni a tényt, a mi utunk a lombik lesz. Nagyon sok jót hallottam a BMC-ről, ezért a következő utunk oda vezet. Tényleg nem kell fizetni a vizsgálatokért? Meg semmiért?
Szerencsére nem állunk rosszul anyagilag, de gazdagok sem vagyunk. És a gyógyszerek mondjuk 150.000 és szeretnék embriót fagyasztani az is kb ennyi. Az 300.000. És ha nem sikerül..megint 150.000 a gyógyszerekre..Mire számíthatok, tapasztalatok? Akit a részletes történetem érdekel az a naplóm elején megtalálja.
köszi előre is mindent, remélem befogadtok magatok közé. Én egyenlőre még az elfogadás fázisban tartok. Próbálok arra gondolni, hogy ott van az a 3millió/ml, így tőle lehet gyermekem. Spermadonort nem élném túl.
Nagyon el vagyok keseredve, szükségem van a hoxa pozitív erejére. :)
Szia.)
Igen, már jobb..feldolgoztam és irány előre!:)
Te, hogy vagy most?
Köszi:) Még körbenézek azért ,de ezeket a recepteket elmentem:)
Nálad mi újság? Hétfőn teszt??
Köszi:) Szuper, akkor átállunk erre az étrendre:) ez még tetszik is:))
Cukor helyett Te mit használsz?
Törpiri
Igen ezek nagyon jók)))
:) örülök, hogy tetszik. A brazil portugál nyelv is szép.
Az edzőm magyar, a neve Csámpár János..Ő is fent van neten, nem gyenge figura
A mesterünk aki a videón volt Mestre Virgulino:)
Én is Brazilia függő vagyok):)
De tényleg, amikor az első edzést végignéztem, edzés után szó nélkül elmentem haza és este írt rám az edző, hogy most akkor mi van..Én szinte sokkot kaptam..annyira beleszerttem. Ez volt hétfőn, és csütörtökön már edzésen voltam:)
Hallod, megneztem mind2 klippet, nagyon jooooo. :))) Annyira jol neznek ki a forgasok, meg a rugasok, meg az atfordulasok... :)
Es az edzotok az magyar? vagy brazil? (mar ha jol tudom, hogy ez egy brazil kuzdosport?) Ami brazil nekunk johet, kb "Brazilia fuggok" vagyunk. :-P
Jó reggelt Mindenkinek!
Remélem jól vagytok:)
Davider, hogy vagy, mi újság a pociddal?
Ez nagyon szép eredmény szerintem.
Drukkolok Neked nagyon hétfőre.):) De jó, hamarosan kismami leszel:)))) Pihenj sokat addig is:)
:):) Jó reggelt.)
A capoeira is izmosít, nem kicsit, de ami nekem a nagy vágyam, az a has..de ez a mozgás inkább láb, váll, hát és kar formálására nagyon jó:) sajnos nincs testépítő formám :):)
Én is szeretnék bicajozni, de Pesten nincs bringám, mert nincs nagyon hová tenni:( :(
Szerinted ezek a kaják jók? Ezt találtam.
:) szia
Igazad van, de szerintem váltogatni fogom...heti kettő capoeira és kettő - három dvd-s torna meg futás..
most ennek a tökéletesítése a cél [link]
ez nagyon nehéz:)
.Ezt nem lehet egy-két év alatt megtanulni tökéletesre, olyan bonyolult és nehéz szekvenciák vannak, hogy hihetetlen.
Két és fél évig csináltam, az edzőm azt mondta, hogy még a mesterünk Oroszországban is azt mondta, hogy rólam vegyenek a lányok példát, mert Én olyan vagyok mint egy fiú, pedig Én voltam a legkisebb a 155 cm-es magasságommal. Ez is motivált :)
Első alkalommal elnevezett "Segal"-nak:)
Ő a mesterünk. Érdemes megnézni a videót, ha tetszik:)
Nekem első edzésen szerelmem lett ez a küzdősport. Imádom. Egy igazi összetartó csapat vagyunk a világ miden részéről és tényleg barátságok alakulnak. a sport maga meg nehéz, összetett, kell hozzá hangszeren tanulni, nyelvet, kultúrát és persze a mozdulatokat.
Ráadásul a mi edzőnk egy fanatikus, és maximalista kemény:)
szóval kicsit hosszú vagyok így, bocsi, de erről nagyon sokat tudnék mesélni.)
Jo reggelt! Hogy vagytok?
Törpiri
Allitolag a futas v az uszas v a bringa a legjobb az inzulin egetesehez, de szerintem bmit csinalsz a lenyeg h oromod leld benne! :))
Gyorsan bele fogsz jonni a sportba/mozgasba foleg ugy h van egy kituzott celod! :)))
Olvastam h capoira-ztal. Egyszer lattam fiatalokat tengerparton akik bemutatoztak! Anyam annyira ugyesek voltak es mintha gumibol lettek volna :-D te is frankon ugy forogtal meg minden? :))) mert az nagyon vagany!!!!!
Köszönöm a drukkolást :)
Mindenképpen jelentkezem hogy mi volt hétfőn.
Amúgy ne haragudjatok ha sokat kérdezek csak ugye ez az első lombikunk. Hiába volt elötte 5 inszem az azért csak nem ugyanaz.
Jó reggelt mindenkinek))
Törpiri
Elképzeltelek,ahogy mint egy testépítő,bevonulsz a csupa izom testeddel a BmC be a jó hírt közölni))
Én is mindig váltogattam a mozgásokat,ahogy épp tetszett. Vagy nagyon gyors ütemben sétáltam,vagy ha lifttel is lehetett menni,akkor inkább gyalogoltam,vagy bicajoztam,teniszeztem.Igazából ennyi mozgásom volt.
Bele fogsz jönni,hamarabnb mint gondolnád,és amikor elintdul a tested átalakulása,akkor meg annyira jó érzés lesz))
Nagyon szép számok, ügyik vagytok, drukkolunk! :)
Akkor kell majd csak fizetni ha a fagyasztott babák beültetését nem TB alapon szeretnétek, az 100000 Ft, ha TB-re akkor ingyenes, de érdemes fizetni hiszen akkor megmaradnak a lehetőségek. De reméljük csak a kistesónál lesz erre szükségetek! :)
Van itt IR-es fórum, Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? címmel, ott a lányok tudnak Neked mindenféle anyagot küldeni, illetve bármire szívesen válaszolnak ha valami nem tiszta!