Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Sziasztok!
Ma van a mensesem 5. napja, 4. napja kapom a hormonokat. Az első ultrahangon 4 petesejtet láttak, talán ez nem rossz...
Viszont a mensesem nagyon beerősödött, emiatt egy kicsit agódom.
Van valakinek ilyen tapasztalata? Ez normális?
Köszönöm...
Pihenj sokat! Megy a drukk!
Köszönöm csajok!!!
Davider: Nem kaptam hármat, pedig olyan kis ügyik voltak a bébikék, hogy 9 jutott el az 5. napig. De szokás szerint 2 jöhetett velünk haza!!!
Kurán: Kellemes csalódás volt a Zeke doktor, féltem tőle rendesen, mert hallottam róla sok rosszat. Velem nagyon kedves volt, magyarázta, hogy éppen mit csinál és ügyes kezű, mert én eddig mindig megszenvedtem a beültikkel. Most pikk- pakk megvolt és 1 csepp vérzésem nem volt.
Múltkor Ujvári doktor csinálta: majd 2 napig véreztem:((
És milyen volt a Zeke!? Sajnos nekem van vele rossz tapasztalatom. Nem szakmailag, hanem emberileg.
A biológusnő nekem azt mondta, hogy úgy néz ki, a jövő héten lesz már a Tanár Úr... Én is rá várok, hogy mehessek ultrahangra...
Tudja valaki hogy Konc doki lesz-e már jövő héten? Azt mondták hogy 9-től lesz. Úgy volt hogy szept-be kezdünk, de nem lett jó a váladék vizsgálatom, itt csinálták vidéken. Ide kellene visszajönnöm kontrolra, de úgy viselkedett a dokim (annak ellenére, hogy még akkor is odaadom neki a borítékot ha a kórházba hív), hogy inkább felmennék Pestre Konchoz.
Vuduzunk:-)))))))
Kérj 3-át:-)))
Tényleg nagyon változó. Attól függ hogy reagál a szervezeted a hormonokra, mekkora adagokat kell kapnod és meddig. Nekem 200.000 volt kb.
Hű, akkor megnyugodtam! Köszi! :-)
Én úgy tudom, h csak a jövő héten.
Azt tudja valaki, hogy Szűcs doki meddig lesz szabin?
Nekem pénteken volt a leszívás- aznap a Zeke doktor és az Újvári doki volt csak. A Zeke doktor csinálta a leszívást- nekem egyébként a Konc tanár úr az orvosom!!!
Beültetéseket viszont tutira csinál az Ujvári doki is, de a leszívásokban nem vagyok biztos.
Nekem holnap lesz a beültetés lányok, SZORÍTSATOK, VUDUZZATOK!!! :-)
Köszönöm szépen:)
Jobban örültem volna ha a Szűcs doki csinálja, de hát ez van. Kérdezte, hogy megvárom e, de mondtam, hogy nem hagyom abba.....ha már elkezdtük :-))))
Akkor majd szétdobják a lányokat szerintem.
Még pénteken a Szűcs dokihoz megyek.....én úgy tudom, hogy az Újváry is csinál leszívást.
Szia! Ha jól tudom most csak Zeke dr és Szűcs dr van bent, meg Újváry, róla nem tudom csinál-e leszívást vagy csak beültit. Szerintem Zeke dr fogja csinálni akkor. Koncz doki még beteg.
Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Szűcs dokihoz járok, de sajnos szabira megy hétfőtől, a stimulációt még ő csinálja, de a leszívást és a beültetést sajnos nem. Kérdésem, hogy ilyenkor mi van? Az csinálja aki éppen ott van, vagy lehet kérni valakit. És kit? Én a többi dokit nem nagyon ismerem.
Én 200 ezer forintnál tartok.
Előre is köszi a válaszokat
Ojaj, akkor ez elég változó...Szűcshöz jártam, remélem 1 év kihagyás után is visszafogad :)
2 inszeminációnk volt, mindkettő sikertelen, viszont az animüller hormonom 1,5 lett, mindez 26 évesen, így hátha rátudom beszélni a lombikra
Szia.
Enyém 300.000.volt..(((
Az enyém 150.000-re jött ki + utazás
Jol hangzik :) Tudom, a gyógyszerektől függ, de mégis kb mennyibe kerül mostanság egy ilyen beavatkozás?
Ha a vizsgálatok megvannak, és minden oké, a következő ciklusban lehet kezdeni. :)
Lányok, mennyi időt kell várni lombikra? Én 1 éve nem voltam a központban, pihentünk, de most újra szeretnék menni, még nem volt lombikunk, ez lenne az első. Nyilván minden vizsgálatot újra kell csináltatni, ha azok megvannak, lehet is kezdeni? Vagy hogy működik ez? Mindenkinek sikeres babásodást :)
az xr-nek kb 7-8 óra a felszívódása,a sima mmercforminnak 2 óra kb,én nekem az elején 30 perc alatt hasmenést csinált az első héten mikor el kezdtem szedni.
Kevesen vannak a recin, ma is csak ketten voltak. Ráadásul az egyik még új, így lassabb is.
Sok türelem kell, hogy el lehessen érni őket. De ha ott vannak és nincs felveszik a telefont:) Kitartás!
Nekem egy hét után sikerült felhívnom a BMC-t és kiderült, hogy leletet nem adnak fel postán. Csak személyesen, vagy meghatalmazottnak adják ki. Ez is egy jó dolog, ha vkit érdekel.
További ajánlott fórumok: