Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Köszi.
Én is drukkolok nagyon..))))
Szia,
aszalt vörösáfonyát ettem ma, az is jó nem? vagy kimondottan a tőzegáfonya? a kapszulákat nem igazán preferálom...ha nem muszály.
Szia.
Köszi..))
Femibiont szedek meg E vitamin.
a hogyan továbbot beszélitek meg??
Szia!
Gratulálok, ez kezdésnek szerintem tök jó;-)
Szorítok nagyon.
Mi holnap délután megyünk Szűcshöz.
Te szedsz valami vitamint vagy valamo csodaszert?
Puszi
Soly
Tőzegáfonya kapszula.Ez kitisztít mindent,ha gondod lenne.Ha meg nincs bajod,akkor sem értalmas.
Szerintem amúgy csak a lombik alatt csinálnak legközelebb vizelet vizsgálatot.
Sziaszot,
bocsi, ha butaságot kérdezek,
úgy néz ki felfáztam, gyakran járok wc-re, és fáj is; ha okt. elején kezdjük a stimut, az előtt szerintetek el kell menni egy újabb vizelet-hüvelyváladék vizsgálatra, hogy minden ok?
Mese
Ha reggel használnád,akkor nem kell feltenni,csak uténa,de ha este,akkor igen,nyugodtan,mert éjjel úgyis felszívódik..
Csajok mennek a drukkok a most épp akciózóknak!!!
sziasztok!
a beültetés előtti nap este használni kell / lehet a Crinone gélt?
köszönöm...
Gfvanda
Ez az alacsony tsh érték pajzsmirigy túlműködés.Akinek aélulműködik,azoknak magas az értéke.
Erre is tudnak adni bogyót és ha beállították,akkor minden ok lesz.
Van 4 vagy 5 érték is,amiket együtt néznek.
tsh,t4,anti tpo,anti tg...
Ezek arányait is nézik,.Ezeket az endos doki tudja,miket kell pontosan.
Nekem az én dokim 0.5 és 1 között szerette ha volt a tsh a lombikhoz.
Csincsike
A neten találtam én is a receptet. Veszel egy citromot,megmososd,felkarikázod,beleteszed egy üvegbe.Ahhoz teszel gyömbért,kb ajkkorát,amekkora a citrom volt.Ezt vagy lereszeled vagy zsülienre vágod.Annyi mézet öntessz rá amennyi ellepi.Beteszed a hűtőbe és vársz kb 2 napot.
Szépen kiengedi a levét.Erre öntessz forró vizet egy bögrébe és annyita lötyiből,amennyit akarsz.Én az ízét kóstolgattam és annyit tettem.Kb egy kanálnyit mindig.
Tök fincsi és nekem nagyon hatésos volt torokfájáésra is,köhögésre is.
Vagy az egyszerűbb,sima teába reszelek egy kis gyömbért.
S..rban lehet kapni méz helyettesítőt is,az jó Ir eseknek is)
Mondjuk nekem a barátnőméknek méhészete van,imádom a mézet,én azzal csináltam.Ennyi belefért a diétába)
Ne gondold,hogy messze van a január) Én is mindig azt hittem,sosem jön el a szeptember,amikor babázunk..Hát augusztusban meglepett mindenkit)
De most is van kikért izgulni))
A barátnőm az egyik 14 hetes a másik meg 28 hetes terhes)
Na meg itt a hercegnő)) Már pénteken 4!! hetes lesz)) Annyira hihetetlen)