Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Szia! Nekünk sikerült. :-) Én csak e-vitamint meg terhes vitamint szedtem elötte. Mi nagyon pozítivak voltunk. Már elötte úgy beszéltünk róla,hogy terhes vagyok. Lehet hülyén hangzik,de sztem a hozzáállás sokat számít. Tegnap töltöttük a 30.hetet.
Sikerült már valakinek az inszem elsőre a BMC-ben? Mit tudok tenni annak érdekében, hogy eredményes legyen? Ti milyen vitaminokat szedtek? És a párotok?
Akkor majdnem egy helyröl járunk. :))) 15 km-re lakunk egymástol. Én is novemberben megyek Zekéhez, igaz FET lesz nálunk.
Köszi a válaszokat! Remélem sikerülni fog elsőre a BMC-ben (eddig már 2 volt itthon) és nem kell sokat utazgazni :)))
Igen, akkor fogod kapni a szurikat... Hú akkor jó messziről fogsz járni.
Szia! Nem nincs leszívás, az lombiknál van. Én egyszer 3x, a többinél csak 2x voltam kontrollon a stimu alatt. Utána már maga az inszem volt.
Kecskemétről megyek.A ciklus 1-2 napján ugye azért kell menni, mert akkor kapom meg a stimuláláshoz az injekciót? Leszívás az ugye nincs inszemnél?
Szia! Én is Zeke doktorhoz jártam. Én a stimuláció alatt 3x voltam ultrahangon, utána már csak a leszívás napja volt. Szerintem szabit kell majd kivenned az uh-s napokra. Én Pesti vagyok, de én is mindig szabit vettem, mert sokan vannak és nem biztos, hogy ha oda is mész korán, be is kerülsz. Merre laksz? Sok sikert!
Sziasztok!
Én is új vagyok még itt a fórumon.Novemberben kezdem a BMC-ben az inszemet.Zeke doktorhoz kell mennem a ciklus 1-2. napján a klinikára. Szeretném a segítségeteket kérni, hogy-hogy zajlik, kb. hányszor kell majd menni uh-ra, mert majd problémás lesz a munkahelyemen a szabi, az biztos és vidékről megyek.
Köszi szépen előre is!
Nanda, solsharm millio köszike, hogy ilyen gyorsan reafáltatok. :)))
Azt hiszem kezdek bekattanni, minden sz@rt elhiszek amit hallok...
Nagyjábol én is igy gondoltam hogy attol nem jöhet meg a vérzés, de a kolléganöm eskü alatt vallotta.
Akkor szerintetek is jo ha szedem fet alatt is?
Persze a dokit is megkérdezem majd, de itt sokan már jobban kimüvelték magukat ebben a témában, mint a dokik!!!! :)))
az igaz hogy az aspirin vérhígító hatású,de nagyon minimálisan éppen amenniyre kell.Azért adják a lombiknál is mert javítja a keringést a hasi szerveknél is így a méhedben is.
Én kérdeztem erről a dokimat és azt mondta hogy az aspirin önmagától nem okoz vérzést csak ha amúgy is véreznél akkor kicsit erősebbé teszi.A dokim szerint ezen nem kell aggódni hogy káros lenne,sokkal több a jótékony hatása.
Szia! Ugye ez vérhígító, de még sosem hallottam ilyet. Rengeteg betegünknek is adjuk, h ne legyenek Syncumarosak, az egy sokkal bonyolultabb gyógyszer, állandó ellenőrzést igènyel. Én is szedtem mindig, sosem volt ilyen hatása. Ráadásul éna vérhigítást a lombiknál injekcióban kaptam, és semmi baj nem volt.
Szép napot. Van egy uj parám... Kellene a véleményetek. Az aspirin protectet szedtem az elsö lombik alatt. FET-nél is gondoltam szedni. Viszont a kolléganöm most rám hozta a frászt. Azt mondta neki minden aspirin származéktol megjön a mensi, függetlenül a ciklusátol. Nálam ugyebár et+6 napon vérzés jelentkezett. Van itthon egy egész dobozzal de nem tudom merjem-e szedni. Mi van ha rám is igy hat és ezért jött meg a multkor? Hallott már valaki az aspirin ilyen hatásárol?
szia, köszönöm a választ, 3 óra és felvették a telefont:) az élet apró örömei.... Dec.6., kíváncsi leszek, de nagyon kedves volt a hölgy a telefonba.... addig is próbálkozunk ahogy a természet megírta....
Székesfehérvárról ajánlották Szűcs dokit, annyit mondott megbízható, emberséges, a Fehérvári dokim 3 intézményt sorolt fel az országban, hát ez van a legközelebb. Érdekes volt: 1. BMC, 2. Győr., 3.Tapolca.
Szia! Beutaló kell, amit a háziorvos v a nőgyógyászod tud adni. Sajnos telefonon kell időpontot kérni, próbálkozni kell sokat, mert mostanában tényleg nehéz őket elérni.
Elsőre még nem a választott dokihoz fogsz valószínű kerülni, a felvételt egy idősebb dr úr (Újvári dr) végzi. Ott elmondja, h milyen vizsgálatok kellenek, és ha mind megvan, akkor lehet jelentkezni a választott orvosnál megbeszélésre, h az eredmények függvényében hogyan menjetek tovább.
Nekem is Szűcs dr az orvosom, de az intézményben sztem mindenki nagyon érti a dolgát.
Sziasztok Lányok, új vagyok itt Nálatok, most szeretnénk jelentkezni a BMC-be 1 év próbálkozás után. De még a telefont sem veszik fel.... :( kell beutaló vagy elég a telefonos bejelentkezés? Szűcs Zoltánt ajánlotta a Fehérvári dokim.... az első konzultációnál elmondják milyen vizsgálatra lesz szükség?
Nekünk volt biopsziánk. Az Én párom os bevolt tojva. Egyiknap befeküdt, másik nap haza jöhetett. Egy hetet beteg állományban volt mert teher autón dolgozik és a ki-be szállás nem esett jól neki, de ha csak ülnie kellett nem volt baj. Ráadásul biopszia után már nem is kellett volna a fagyasztot, hanem friss minta lett volna használva, de elég volt az eredménye spontán babához is.
Nagyon köszönöm lányok a válaszokat :))Még nem tudom mit dönt a férjem bele vágjunk e vagy nem . sajnos csak biopsziával lehet baba . Fél tőle és nem akarja :( de remélem rá tudom venni :)
Sziasztok. Ez engem is érdekel, mert nekem is maradt szurim és nem kell már..
szia!
mid maradt?megírnád??
köszi.
Annus
Sziasztok Csajok! Segítene valaki, hol is tudnám közzétenni ha van megmaradt szurim?
Jó reggel lányok!
Ma megyek a beültetésre....bizom benne, hogy minden renben lesz!
A leszívás másnapján Kanyó doktornő azt mondta, hogy az 5-ből 2 biztosan sikerült, és még 2-n dolgoznak.
Amúgy is 2-t kapnék vissza, de azért jó volna....
Szép napot mindenkinek!
Davider nagy-nagy gratula!!!
Lassan november és nálunk is indul a FET.
Gratulálok a kislányodhoz Davider!
Igen, Olívia gyönyörű kisbaba! :)
További ajánlott fórumok: