Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
sziasztok, tudom már milliószor kérdezték itt, de kérlek írjátok meg,ha mondjuk pénteken jön meg reggel és azt mondta a doki hogy másnap menjek inszemináció miatt, akkor szombaton be lehet menni? vagy ebben az esetben hétfő?
köszönöm!
Köszi, jól vagyunk, csak sokat kell feküdni, mert a külsô méhszáj már egy ujjnyira nyitva van.
De már óriási a pocakom, 15 hetesen 28 hetesnek felelt meg. És veled, mi újság?
Sziasztok
Azt szeretném kérdezni, hogy laparoscopos cisztaműtét után ami egybe volt kötve az átjárhatóságival mennyivel kezdik a lombikot vagy az inszemet. ???
A másik kérdésem az lenne, hogy ezek a beavatkozások másnál is megzavarták a ciklust? Konkrétan nem jött meg még . Most tartok a 32. Napnál. Még soha nem volt 27 napnál hosszabb ciklusom.
Szia
Egy jó tanács. Ha van hozzá türelmed hiVogatni a bmc-T ,akkor érdemes hetente érdekloődni,hogy nincs e véletlenűl leMondott időpont. Én így spóroltam 2hónapot. Szerencsém Volt. Egyik vizsgálat se fáj. A Hsg kellemetlen Ha átjárható vagy, mondjuk ha nem akkor kicsit fáj,de ha beveszel előtte fájdalomcsillapítót akkor nEm annyira. Vérvételek, vizelet és nögYógyászati vizsgálat kell. Citololgia.Clamidia , gonhorea kell.
AZzal tudsz még időt spórolni, ha elmésZ a választot doki magánrendelőjébe.
Első konzultációra még csak, elvileg Újvári doktor úrhoz lehet majd várakozni...
Igazából akkor majd csak májusban lehet az első beavatkozás?addig meg csomó csomó vizsgálat?
Kicsit félek tőle, hogy bármi is lesz fájni fog :(
Szia! Márciusra mire kaptál időpontot? Ha első találkozás a BMC-ben, akkor ott egy idősebb doki fog veled értekezni, elmondja, h milyen vizsgálatok kellenek. Ezeket meg kell csináltatni, és mikor ezek megvannak (ez min 1 hónap, mert kell egy 3. és egy 21. napi hormonsor is, és még sok más, de össze lesz írva), utána konzultációra kérhetsz időpontot a választott dokihoz. Ott megbeszélitek az eredményeket, én ilyenkor magánrendelésre mentem, h gyorsítsak a folyamaton. Ott a dokimnak még egy gondolata támadt, ezért elküldött még egy vizsgálatra, így megcsúsztunk, plusz 1 hónap volt. De elvileg, ha nem kér több vizsgálatot, akkor a köv ciklusban, ahogy megjön már lehet is menni.
Inszemnél nekem a 3 (+/-1) napnál kellett menni. 1-2 hét a stimulálás (emberfüggő), és utána van maga az inszem.
Sziasztok!
Mivel elég hosszú és számomra elég kusza a sok infó a fórumban ezért szeretném megkérdezni, mi a menete a BMC-ben általánosan egy inszemnek...és kb. mennyi idő mire az elsőt megkezdik?Mire lehet számítani?Köszönöm ha valaki röviden leírja nekem :) Szép Napot Nektek
Nagyon szèpen köszönöm lànyok, ès kivànom hogy nektek is mihamarabb sikerüljön.
Csak még annyit hogy aki ugy gondolja probàlja ki gyuri bàcsi babavàrò csomagjàt. Mi csak a teàt ittuk 6 hèten át és én meg mellé szedtem a fagyöngy tinkturat, ès ami a legfontosabb nagyon hittem benne.