Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Köszi. Többek között ezért sem akartam tesztelni. Én is hallottam, hogy poz. lett, aztán a vv. már kevés hcg-t mutatott.Remélem, hogy holnap jó híreket kapok.
ezt nem lehet tudnu, holnap a vv a biztos, meg a holnap reggeli teszt sem az!lattam hallottam mindegyikre peldat.nyugi, drukkolok, majd irj
Sziasztok! Ma vagyok ET+10 napon (3 naposakat kaptunk vissza) és tegnap óta mensi szerűen görcsölget a hasam meg nagyon feszülnek és érzékenyek a melleim. Volt valaki akinek ilyen tünetei voltak és mégis sikerült, vagy ezt már buktam? Vagy esetleg a progeszterontól van a mellérzékenység?
Holnap vérvétel, de már nagyon nehéz a várakozás. Tesztelni nem mertem, már nagyon sok negatívat láttam....
Ezert irtam az office tukrozest, nem altasasis es tiszta kepet ad ha esetleg kell mutet.. a pajzsmirigy meg nekem iscrendben volt, ertekekre de a tuneteim miatt kaptam gyogyit esvvokt bajom, eszrevettem a valtozast a tunrtekben. Pl a mensi elotti cicifajasis lehet emiatt.. sot a pm is okizhat nagasabb prolaktint..
A tükrözèsre is azt mondta a dokim hogy csak magyon indokolt esetben csinàlja meg..az IR-t szerintem maszekba megcsinàltatom kb 15 ezer ft ès elviszem valakihez kièrtèkeltetni mert az orvosi tanàcsadàs is plusz 15 ezer òrànkènt :/
A pajzsmirigyem àllìtolag tök rendben van.
A mensim normàlis mindig 29 vagy max 30 napos , elèggè nagy fàjdalommal jàrò normàl mennyisègű, ciklusközben nincsen görcs, csak egyedul mensinèl abban a 3 napban vizelet ill. szèkletkor van nagyon fàjò görcs, ami lehet hogy endo gyanù de ezt màr te mondtad is nekem :) azèrt is szeretnèk elmenni Bokorhoz vagy valakihez aki ezt kivizsgàlja. Mostani inszemnèl elindult valami megint de ujra kilökődött a kis embrio vagy nemtudom minek nevezzem, ès ugyanaz mint tavaly , csak 1 napig volt intenzìv vèrzès azòta szinte semmi .. csak pici barnàzàs. :/ majd felhìvom Zekèt el mondom neki ami törtènt de nemhiszem hogy bàrmit is tudna mondani azon kìvül hogy akkor novemberben talàlkozunk :) köszi mindent
Neznek, mert mar hallottam h hivnak be emberkeket vizsgalazra de hogyan, mi alapjan azt nem tudom. En mashogy deritettem ki..A mehtukrozest tbre pedugaltatasban csinaljak, es ugy veszelyesebb.. Plane ha csak beneznek es nem tudjak az esetlges problemst megoldani. Erre figyelj oda. Endonal pedig tenyleg csak hozzaerto tud mondani it, de a tuti a mutet, lapar..van gyanud amugy, faj a mensid, vagy darabos, sok, ill tul keves, kozepidos fajas, gircs?
Szia köszönöm a vàlaszod. Az àtjàrhatòsàgit mindenkèpp tbre csinàltattam volna.. van egy jo fej dokim a Dèlpestibe, nagyon ügyesen csinàlta 2 ève is , a tükrözèst is vele csinàltatnàm, nem költenèk rà 50 ezret , a többin gondolkodom de elèg dràga sajnos , majd meglàtjuk.. egyèbkènt Inzulinrezisztenciàt,nèznek itt a BMCBEN? meg ez a PCOS is hogy derul ki hogy van e az embernek?nekem Zeke azt mondta mindent rendben làt , tök szèp mindenem... endòt sem làtott, de azt is meg kellene nèzetnem egy hozzàèrtővel.
Köszi :)
Amugy a legegyszerubbel kezdenem ha meg nem volt es gyanus :ir es pajzsmirigy
Sztem atjarhatosagi felesleges ha lombikoztok. Ha ugy erzed spontan akkor ok, de igy penzkidobas, viszo.t egy mehtukrozes inkabb jo otlet ha nem volt. Azt is csinalnak officet. Az 40-50 korul van, sima nogyogy vizsgalat, kamerat vezetnek fel. Az osszeferhetetlenseg g1 ben alloimmun vizsgalat, 106 ezer mindkettotoknek menni kell, ciklus 2. feleben csinaljak es lehetoleg ne legyen semmi betegsegef elotte. Amit irtam az genetika, trombofilia genvizsgalat de trombofilua panel van verbol is. Meg kell nezni melyik olcsobb, sztem eza genvizsgalatos. De lehet mar mas a kep. Van meg immunologiai panel es kariotipus vizsgalat, ez utobbit mindkettotoknek kell, ami erdekes lehet. az immunologiai panel es alloimmun osdzefugg egy kicsit, pl ha can autoimmun betegseged akkor az kijon az alloimmunban is, szoval az alloimmun felesleges, merz elsokent inkabb az autoimmu.t kezelik, viszont ha az negativ akkor meg lehet osszeferhetetlenseg is. Az alloimmun vizsgalatra be kell jelentkezni es az eredmeny 5-6 het!
Szia megkèrdezhetem hogy ezek mik amiket leìrtàl?valami genetikai cucc vagy hormonok.? Sajnos ehhez nem èrtek annyira . De novemberig lehet hogy megcsinàltatnàm ezeket a vizsgàlatokat.azt hogy összefèrhetetlenek vagyunk e vagy sem hogy vizsgàljàk ki?nagyon sokba kerül? Szerinted vagy szerintetek mit èrdemes megcsinàltatni a lombikig?àtjàrhatòsàgit szeptemberbe gondoltam mert 2 ève volt ,de a többit mit èrdemes?pàrom spermàji kitünőek azzal nincs gondd.. de nàlam mit lenne èrdemes?
Köszönöm a segìtsègeteket
Sziasztok. Azt szeretnem megkerdezni, hogy a BMC-ben is elfogadjak mehuregi vizsgalatnal a sofeltoltest, vagy ragaszkodnak a mehtukrozeshez?
Sziasztok.Már nagyon régen nem írtam ide.Sajnos nem úgy jönnek össze a dolgok ahogyan szeretném.Ezért is maradt meg egy bontatlan Menopur injekcióm.Ha valakit esetleg érdekel írjon privit.Szép napot!
ezt nem tudtam, sajnalom :( mmar programban vagy? ha nem meg meg tudod csinaltatni a panelt genoidnal kb 10 nap, kikuldik, nyalbol kell ill ilyen jefevel leveszed a szadbol a hamsejteket otthon es kb 13000 huf.. ebben 3 panel van benne. protrombitin vagy mi, mthfr, leiden.
Köszi a válaszokat.
Sajnos a pirinekre allergiás vagyok :(
Nekem sok ismerősömnek adják a clexant pedig nincs semmi problémájuk. Egyszerűen azért, hogy a beágyazódást segítse.
Szedj aspirin protectet akkor.
Szia!
Nekem sem adott az orvosom, szerintem csak indokolt esetben kell.
Nem tudom ilyenkor mi az eljaras ha nincs leleted trola h. kell. Nekem adtak, de nekem volt rola papirom h. trombozisgyanus vagyok..
sziasztok.
Lombik alatt a vérhígítót mindenki kapta?
Nekem Zeke nem akarja adni, a nőgyógyászom (aki szintén foglalkozik meddőséggel) azt mondja, hogy kellene nekem is. Már 3 volt sikertelen. Vagyis mindig elindul a Hcg, de alacsony az érték :(
Szia! Az Utrogestant átvennèm.
Sziasztok Lányok! Valakinek maradt meg Utrogestanja? Átvennèm.
Napsugar, mizu? volt uh..
Orulok,hogy minden rendben.pihenj sokat es vigyazz Magadra.
Szia, igen, ma megvolt. azt mondtak minden ok veluk. Koszi
Szia. Minden rendben volt ma?mikor volt a beultetes?
igy most harom, kedden volt leszivas. Nem tudom hogy van ez az elokeszulet. Attol tartok h kivettek oket es most bajuk lesz..
Ne izgulj, sztem semmi baj nem lesz. Hány naposan kapod így vissza őket?
Hat Lanyok nem tudom mi lesz holnap. Tegnap kellet telefonalni a beultirol stb azt mondtak penteken 10 re menjunk. Ok, Ma Delben hivtak h hol vagyok, hat mondom itthon... miert? mert ott kene lenbem ?! Wtf? mindom nekem pentwket mondtak nem csutortokot meg orultem is, de nem kerdeztem visdza... Sztetek elkezdtek elikesziteni oket igy most lottek nekik? mi lesz most?
Köszi Eszti, megnyugodtam :-).
Nekem lesz vérvétel és UH. 10. stimulációs napon leszek holnap.
További ajánlott fórumok: