Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Hali,nekünk még nincs választott dokink,mert még csak most kezdjük el a kivizsgálást jövő héten szerdán.Egy nagyon idős dr kérdezett pár adatot,adott beutalót.Lehet hogy ő lesz a dokink végig?
Az összeg amit írtál még nem olyan vészes talán.
Sziasztok,
Már 2. hónapja nem tudok elmenni a 3. napos vérvételre, mert nem jön meg. Sztetek most mit csináljak?
Szia,
Durván számolva útiköltséggel együtt 50 000 Ft. Nekünk is nagyon nehéz anyagilag, de még így is örülök, hogy elég jól reagál a szervezetem a stimulációra, és nem a drágábbik injekciót kapom. 2/3 ampulla Merionállal stimulálnak Pregnyl-t kapok tüszőrepesztőnek 2 ampullát, és utána utrogestan napi 3-szor.
Skriba doktornőnél vagyok. Ti kinél vagytok?
Szia!
Teljesen egyetértek azzal,hogy ez a legrosszabb,dehát mit tudunk tenni,csak hiszünk és remélünk.
Mi még "csak" 1,5 éve egy spontán vetélés óta várjuk a csodát,viszont nagyon félek hogy ha inszemre kerül a sor akkor azt hogy fogjuk bírni anyagilag,neked mennyibe került?Melyik dokinál vagy?
Szia,
nálunk nem találtak semmi problémát. A párom és az én eredményeim is rendben vannak. Van spontán ciklusom, minden hónapban van/volt peteérésem, mégis már 3 éve várunk a csodánkra. A dokinő szerint kis rásegítéssel sikerülni fog, sajna eddig már volt 1 terminált, és 1 inszem de nem sikerült.:( Szerintem ez a legrosszabb, ha nem tudják miért nem sikerül.
Szia, megkaptuk a papírt amit közjegyzővel kell hitelesíteni!
Hát megvolt az első kérdezősdi,kaptunk időpontokat,szerdán lesz az első spermavizsgálat,nekem csak 16-án fog megjönni.Ahogy olvaslak titeket,olyan szerencsés helyzetben érzem magam,de uakkor el is vagyok keseredve.Nálam minden hónapban van peteérés,rendszeresen megjön a mensim,nincs cisztám és 1,5 éve hiába próbálkozunk nem sikerül.Mi van ha mindent rendben találnak?Járt már vki így?
MINden hónapban megérzem a peteéréesem és ilyenkor iszonyatosan fáj a cicim,hányingerem van,volt hogy már sikerült ölelkeznem a wc csészével reggelente és semmi....,Márkus drhoz jártam eddig, ö azt mondta hogy ne görcsöljek..,ennyi lenne?Szerintetek?
Szia!!!
Május 12-én lesz a vérvétel és akklor minden kiderül!!!!
Te mikor tesztelsz??? Otthon kell tesztet csínálj vagy a BMC-be csinálnak????
Szorítok, hogy megtapadjanak!!!!
++++++++++
Sziasztok!!!!
Ma megvolt a beültetésünk,minden rendben zajlott,mind kettő manónk felébredt és most a pocakomba pihennek!!!
Már csak egy pozitiv teszt kell!!!!
Sziasztok, ezer éve nem jártam itt. Kicsit beleolvastam a fórumba, újra átéltem az izgalmakat, amikor mi jártunk oda. :)
Nagyon sok sikert mindannyitoknak, remélem hamarosan anyukák lesztek. :)
Szia,
első alkalommal konzultáció van, és megbeszélitek milyen vizsgálatokra van szükség. A vizsgálatok általában a 3. napi vérvétellel kezdődnek. Nem tudom, most hogy áll a ciklusod...
Állítólag kérnek élettársi papírt, de azt ráértek szerintem beszerezni a vizsgálatok alatt. Tőlünk a házassági anyakönyvikiv.-ot a vizsgálatok utáni első konzultáción kérték.
Az első alkalommal csak megbeszélés történik a BMC-ben egy választott dokival?
Vagy már elkezdődnek a vizsgálatok is?
Mi nem vagyunk még házasok,hallottam hogy ilyenkor nem is foglalkoznak addig velünk amig nincs papírunk az élettársi kapcsolatunkról,ez tényleg így van?
Köszönöm a segedelmet...,holnap
elindulunk az úton
Szia!
Megvan a házi orvostól a beutaló holnap,azaz május 3-án megyünk,nagyon izgulok.Köszönöm a segítséget
Hajrá a májusi tesztelőknek!!!
+++++++++++++++++++++++++
Drukkok mennek keddre! :)
Május 18. :)
SIKERÜLNI FOG !!!
SIKERÜLNI FOG!!!
Nekünk most két sikertelen inszem után terminált lett, mert hétfőig nem bírták volna ki a tüszők, de én is azt érzem, hogy Nekünk most SIKERÜLNIE KELL!!!