Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
nem bosszankodom, csak szomorkodom.
elküldték, csak nem tudtunk akkor menni, mert nem volt még biztosítása.
az most lett és így már tudunk menni. :-)
szóval ebben nem bűnös a BMC. :-)
Nem küldték egyből el őt sp.vizsgálatra amikor mentetek először? :O
Akkor így értem már, hogy bosszankodsz...:(
Csincsi!
És neked mi a véleményed Zekéről? Mióta jársz hozzá?
Zeke a dokim.
A két év viszont sok, általában az egy éves leleteket fogadják el.
Derya a Te vizsgálataid hol tartanak? Nálad kész minden? Mert ha nem azzal is megy sajna az idő. El fog röppenni az az egy hónap! :)
nekünk már volt spermav., két éve talán.
ki a dokid csincsi?
Ha Nektek volt már máshol spermavizsgálat akkor szerintem elég csak egyszer mennie a párodnak. Nekünk mondjuk 2 előző eredményünk volt máshonnan, és egy BMC-s is kellett.
Igen, nekem beikszelte a doki az IR-t.
Köszi szépen! Aranyosak vagytok! :)
Csak már lennének meg az eredmények! Jól informálódtam itt a fórumon, hogy egy hónap mire minden megvan? Vérvétel, vizelet és sperma?
hát biztos jól csinálja a dokid. :-)
ha nem értettél félre semmit, akkor biztos jól van az úgy.
én majd a Zekéhez fogok menni.
Derya semmi baj! Csak akkor nem értem, hogyan is van ez. De remélem jól csinálja a dokim! :)
Én is amúgy nemrég kezdtem (pontosabban múlt héten voltam először a dokinál). Szűcshöz járok, jár valaki hozzá? Te kihez jársz?
Eddig jók a tap.-ok vele kapcsolatban, a nőgyógyászom ajánlotta...
bocs, én nem akartalak elbizonytalanítani, inkább én bizonytalanodtam el azmiatt, amit írtál. :-)
én tényleg csak kérdeztem, mert számomra ez így evidens.
én nem vagyok annyira szakértő, én még csak nemrég kezdtem a kivizsgálásokat.
A központi labor, igen a főbejáratnál van. :)
Lányok, akinek hosszú protokoll volt, Nektek késett a gonapeptyltől a mensitek? Már a 30. napon vagyok, és nekem mindig 27-28 napra rendre megjön...
Nos, most elbizonytalanodtam, hogy jól csinálja-e az orvosom.
na megnéztem a kispapíromat, és a doki a következőket jelölte be: TSH, Nagy Rutin, vércsoport, vizelet, HIV, TOXO, HBsAG, hepatitis C. Ezeket akkor, amikor megyek a nőgyógy.vizsgálatra.
A következő vizsgálatkor, a 3. napon bejelölte az estradiolt, LH-t, FSH, prolactint. Szerinted?
21. napon nekem csak a BMC laborjában vették a vért.
a 3. napon kellett előbb a központi laborba mennem és onnan vinni egy kémcsőt vissza a BMC-be.
de ezt most nem értem. nem ugyanannak a ciklusnak a 3. és 21. napján kell a vérvételeket intézni? :-o