Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Szia Hajna,
holnap megyek az első UH-ra, nagyon izgulok, mert továbbra sem érzek semmit. Remélem minden rendben lesz.
Mártika, drukkolok a mai naphoz, köszi a válaszodat a dokinővel kapcsolatban!
Kriszti, én is csatlakozom Hajnához, hogy vagy, mikor lesz UH?
Szia Mártika!
Csak most olvastam a híreidet, de ez szuper! :-)
Nagyon örülök.
Drukkolok! :-)
Mártika, de jó hírekre jövök!!! Gratulálok neked nagyon :)))) Ma már meg is kapod a babácskádat, micsoda hír!!!! Borzasztóan szorítok neked!!!
Krisztikém, hogy vagy? Mikor mész dokihoz?
Mártika
Nagyon örülök ))))) Hajrá))))
Ezen az oldalon miért nem lehet lájkolni??? Mert akkor Csincsikém ezt nagyon lájkolnám:-)))
Mártika én nem tudom...bevallom nekem mindkét leszívás után annyira fájt a hasam, hogy nem jutott ez eszembe...
Szerintetek még ma együtt lehetünk férjecskémmel?
Mert utána aztán no sex.....
Mártika!!!
Nagyon nagyon örülök Neked, tiszta szívemből!!!:):)
Továbbra is nagyon drukkolok!
Nagy ölelés!
Hurrá!
Gratulálok!
Igen sikerül a megtermékenyítés!!!!!!!
Csak bőgök örömömben !!!!!!!!!
Nem hiszitek el mennyire boldogok vagyunk!!!!!!!!!
Hétfőn beülti.......
Ez szuper!
Nagyon nagyon drukkolok, hogy szépen fejlődjön, és minden rendben menjen! :)
Igen, igen, várunk a hírekkel!
Akkor altatás sem volt? Hogy viselted?
Itt vagyok és igen igen van 1 db szép petesejtünk.
Holnap hívnak 9-11 körül és ha minden jól megy és úgy megy akkor hétfőn transfer.
Ma 37 beavatkozásvolt rengetegen voltak.
G-VJ,
Megkérdezhetem, hogy diétázol is mellette vagy "csak" a gyógyszert szeded?
Na érdekes volt ez a mai látogatás a dokinéninél. Ő is azt mondta, hogy ezek az eredmények most szépek, nem kapok rá gyógyszert. Az IR-re sem írt, szerinte ha tartom a diétát rendeződni fog, hát nagyon remélem igaza van, de nagyon gondolkozom rajta ne menjek-e el egy másik endokrinológushoz is, csak az a bajom, ha ő mást mond, akkor megint ott állok majd, hogy döntsem el, hogy most kinek van igaza...A 3 műszakra azt mondta, hogy azért az még nem akkora probléma ha 1-2 órával később reggelizek, vagy tízóraizok.
2 hónap múlva nézünk újra inzulint, és ami meglepett az az, hogy 2 pontos kell, de nem cukoroldatot kell inni, hiszen azt én már örökre el kell felejtsem, hanem hozzak szépen magammal 60g szénhidrátnak megfelelő szendvicset és azt egyem meg. Gondolom amiatt, mert nem arra vagyunk kíváncsiak, hogy a full tömény cukorra hogy reagál a szervezetem, hanem, hogy a diéta mellett milyen az inzulinom. Mindenesetre eddig ilyet még senkitől sem hallottam.
Pimpa, G-VJ nagyon jó öteteket adott és úgy látom neki szerencséje is volt a dokijával mert kapott rá beutalót, én 3 sikertelen beülti után magamtól mentem utána az immunológiai vizsgálatoknak (pl. tegnap az első amit a genetikus kérdezett az a gluténérzékenység).
Szóval nekem ez tegnap 20e Ft volt de tényleg csak egy tűszúrás.
Nehogy félre értsd amit írok, de egy terminált együttlét után ne keseredj el! Viszont ha újra kezdhetném az egészet én is először kivizsgáltattam volna magam - és nem csak arra fogtuk volna, hogy a férjemnek kromoszómahibája van - és ezzel engem el is felejtettek..
Igen a PCT-t azt meg kell csináltatni,úgy van ahogyan tigrisné írta:együttlét után 4-5 órán belül kenetet vesznek a méhnyak nyákból és mikorszkóppal megnézik hogy van -e benne élő sperma.Nekem sajnso a nyákom olyan összetételű,hogy megöli a spermákat(mozdulatlan volt benne az összes)ezért alap az inszem.Ha még más gond is van/mint nekem a petevez.elzár/akkor pedig lombik.
De pld.immunológiai vizsgálatot is érdemes csináltatni,ez sima vérvétel és rengeteg mindent kimutathatnak belőle:pld.lisztérzékenység,pajzsmirigygondok,immuneltérések,ellenanyag termelés stb.
Én ezekre kaptam beutalót a meddőségi centrumban ahova jártam.
Az immunológus dokinő azt mondta,hogy ezt néhány éve fedezték fel,hogy néhány nő immunrendszere olyan "erős" a betolakodó spermiummal szemben,hogy kinyírja,azt hiszi,valami baktérium,nem ismeri fel,hogy azt nem kell megölni.Álítólag ez egyszerűen kezelhető,steroidot kell rá szedni/kicsit legyengíti az immunendszert/csak fel kellene ismerni a problémát.
Hát ennyi ötletem van.
Pimpa!
ugyan nekem kb. 6 éve az előző párommal volt egy ilyen vizsgálatom (PCT-nek hívják) én úgy emlékszem, hogy egy viszonylag hosszabb önmegtarttóztatás után volt együttlét és másnap kellett bemennem a dokihoz aki mintát vett és abból derült ki, hogy van vagy nincs sperma (nekem akkor pozitív lett ezért volt 2 inszemünk utána - nem sikerültek).
G-VJ Nálad emlékszem írtad, hogy volt ilyen vizsgálatod, lehet frissebb élményeid vannak mint nekem.
Milyen vizsgálatot végeztessek még el a pihi időben? Az endokrinológus szerint a hormon eredményeim jók.
Milyen vizsgálattal lehet kimutatni ha ellenanyagot termelek a sp-kal szemben?
Nekem sem mondta volna szerintem, ha nem kérdezek rá. :-)
Nekem még most is szimpatikus, én azáért választottam őt, mert az előadáson szimpatikusnak találtam.
Nem kertel, egyszerűen közli a dolgokat, de nekem ez nem gond, hogy nem udvarol körbe. :-)
"Ha megvan a HSG mindennel kész vagytok?"
Hááát, nagyon remélem, hogy már nem lesz több hiány. :-)
Nagyon remélem,hogy inszem lesz már.Én ragaszkodni fogok hozzá,de lehet nem is kell.
Jaj nagyon bele akarok férni a decemberi protokolba,de ha ma jött meg akkor nem sok rá az esély :((((((((((((((((((( Az a baj,hogy sírni nem tudok, talán akkor kicsit megkönyebbülnék. Akkor marad a remény a spontán babára addig.