Akik 2012-ben szülni szeretnének:) (beszélgetés)
Fú a mindenit ezt most így valaki feltálalhatná nekem:)
fokhagyma krém leves, joghurtban pácolt csirkemell rajta bacon szalonna az egész leöntve besamel mártással és tepsiben megsütve!
a desszert meg banános csók azt most csináltam meg mert kell neki egy jó nap hogy álljon a hűtőben!!!
Dehogyis, most is ügyes leszel:)
Mi lesz a menü?
sikerülni fog nyugi mi lesz a menü?
Én itten vagyok de előkészülök a holnap esti vacsira!!!
Nagyon izgulok mert idegeneknek még nem főztem!!!
A család és a barátok szerint jó vagyok de ugye az ember akkor hozza a legrosszabb formáját ha nagyom jót akar!!!
Na jó, látom pangás van:)
Hát akkor mindent bele:-))))
Hát én meg birka módon ma teszteltem, de minek azt nem tudom, ha van is baba ilyenkor még negatív:))Menszi előtt 1 héttel:))
Nekem menszi előtt 2 nappal is az volt anno, pedig terhes voltam.De most nem reménykedek tovább.
Sziasztok lányok most voltam a nödokinál, protekciom volt. és azt mondta hogy nincs baba, ez egy ilyen menses volt és azt mondta hogy hajrá :)
Köszönöm lányok, mindenkinek kívánom a mihamarabbi babásodást:) Én sem bírtam várni a teszteléssel, a nemvárt menzi előtt 2 nappal már pozitív lett, úgyhogy hajrá lányok, szurkolok!
Én is nagyon félek remélem most minden rendben lesz, nem akarok több babát elveszíteni... A másik, hogy állandóan éhes vagyok, a fiammal állandóan hánytam, nem értem, lehet hogy lány?!
Mindegy, csak tényleg minden oké legyen. Várom a híreket:)
Én is attól félek hogy csak szivat!!!
Nekem is elmult a mensim mondom 1.5 napig tartott :)
Kösz a sok biztató szót!
Én most ismét várakozó állásponton vagyok!!!
A görcs elmúlt a pecsételésnek se híre se hamva!!!Van steril "fülpiszkálóm" mármint annál hosszabb hogy "oda" is beférjen azzal is megnéztem magam azon kívül hogy nedves lett semmi nincs rajta!!!
Szóval most megint várok!!!
MI ez az oldal amit annyian ajánlotok?Valami jós oldal vagy mi???
Sajnálom Dóri de ne add fel te sem én sem fogom :) Majd a jövöhónap a miénk lesz :)
Sziasztok lányok én sem jöttem valami jo hirrel ma reggel ugy fájt a méhem mint amikor szülési fájdalmam volt alig tudtam felkelni utána darabos vérdarabkák jöttek ki belölem de nem olyan mint szokott lenni most meg már alig van mensim szoval másfél napig tartott. Szerintem elvetéltem de attol is rájöttem hogy vérnyomás csökkentöt szedek és az van irva a tájékoztatora hogy terhesek nem szedhetik na meg vetélést okoz. Ha én ezt tudtam vna akkor már régen beszéltem vna a dokimmal és irattam vna fel másik gyogyszert, azért ma délután elmegyek hozzá és beszélek erröl neki ugyis ö a háziorvosom meg a nögyógyászom.
Sziasztok lányok!
Dóri..:( sajnálom.. de ahogy a többiek is mondták,itt a következő hónap,újult erővel vágtok majd neki:)
Nekem ma olyan kába a fejem.. már tegnap is éreztem tompán.. de nem igazán fejfájásnak mondanám..:s:s
jaj es snem kell ilyentol felni mert egyedi eset voltam elviteg egy egyetemi korhazba az osszes profeszor megvizsgalt es mindenki csak ugy nezzet mert soha nem lattak ilyet es egy csomo rezidens is bennt volt hogy tanuljak az egyedi eseteket
Allitolag en kaptam el csak eros volt az immunrendszerem es en atadtam neki igy maradtam eletbe ha gyengeb lett volna a szervezetem akkor engem vissze el hamarab. Ha legyozte volna a babat mielott eszreveszik utana engem is vit volna
Csak azt nem tudom hogy tudunk mi nők így elszállni, hogy tuti terhesek vagyunk, na meg különféle holtbiztos tüneteket produkálni?Aztán meg csak csalódunk, de mégis olyan nehéz nem beleélni magunkat.
Ez így van de mégis hátha bejön:)
Őszintén szólva nekem mindegy, a férjem vágyik jobban kislányra, de bármilyen nemű lesz ugyanúgy tudok neki örülni:)
Hát akkor tessék iparkodni a peteérés előtti napokban és a peteérés napján már áltatok meg:)Reméljük ezzel a módszerrel kislány lesz:DD
Csajok én már azt várom, hogy megjöjjön, vége az álmodozásnak, meg a beképzelt hülye jeleknek.Tartom magam ahhoz, ha tudom, hogy nem figyelek ezekre.
A kislányunk is szép lett:))
Csak mert pont én is tegnap este bukkantam erre az oldalra de nagyon jó én már kipróbáltam barna hajjal világossal kislánnyal is
Igen egy kismami, aki nemsoká szül:)
Akkor neked is úgy ajánlották ezt a baba oldalt?
Tegnap kaptam a tippet egy barátnőmtől és ez a kiccsávó megfogott, tényleg nagyon hasonlít ránk:)De amúgy kiscsajt szeretnénk.
Na és anyuka vagy apuka a baba inkább?:D
További ajánlott fórumok: