Akik 2012-ben szülni szeretnének:) (beszélgetés)
Akkor megy a pörgés nálatok Dóri!
Köszi az infókat!
Északi part Zánka!!!
isteni és nyugis is de ha pörögni akar az ember Badacsony ott van egy köpésre!!!
dehogy vagy!!!!
én ezerrel pakolok mert a férjem telefonált hogy nem holnap megyünk a szüleihez hanem már ma!!!
holnap az anyavállalathoz kell mennie az meg Dorogon van így már ma leutazunk!
Szia!
Szerintem Lelle, Boglár és Füred olyanok, ahol van élet, de nem túl pörgős. Ezek minden korosztálynak jók :) Biztos van még, csak azokat nem ismerem annyira. :))
Hegykőn!
Sopron mellett!
és csodás volt!!!!
Sziasztok, látom Balcsin vagytok:)
Én már régen voltam, hova érdemes menni ami nyugis is?
:))
Nekünk most hétvégén lesz csaj- és babaparti :) A fiúknak meg fiúbuli. Sajnos nem túl jó időt fogunk ki, de legalább együtt leszünk :)
És hol voltatok nászúton?
mi is le akarunk menni még egy hosszú hétvégére augusztusban!mert idén még "csak" nászúton voltunk!de hogy hova azt még nem tudjuk!
9embert kell összehangolni!!!nem egyszerű
Lelle. A kedvencem. :)
És ti?
Tyű, így nyaralni mostanában mi se szoktunk, max hosszú hétvégéket csináltunk.
Szia! nem bírtam tovább, közlési kényszeres vagyok, nem bírok csak olvasni :DD
Köszi :)
Balaton belül merre?
Négy éve voltam utoljára nyaralni.. úgyhogy már rám fér egy kis pihi :):)
szia Pen!!!
látom csak eljött az idő...:)))
Örülök neked!
Hangánál elsőre sikerült. Éreztem a szokásos peteérést, cselekedtünk és sikerült. Egyetlen nap. Ebben biztosak vagyunk, mert utána elutaztunk és nem kettesben voltunk egy szobában.
Most elsőre nem sikerült - szerintem sikerült, aztán mégsem - fura volt, de hamar átállítottam magam, hogy jó ez így.
Jajjj :):) ezen most olyan jót mosolyogtam ;DDD
elviekben már én is elterveztem.. aztán ki tudja mi lesz majd. A múltkor is ott ült a párom a nyakamon, mikor csak azt hittük, hogy van baba.. bár azt "megengedte" hogy magányosan pisiljek a tesztre, de ahogy kiszóltam, hogy "megvagyok", már be is csörtetett és kérdezte: "NA??" aztán az a 2-3 perc az kész kín volt, komolyan két órának tűnt, de sajnos nem lett két csík :(:(