Aki szívesen emlékszik vissza a hetvenes -nyolcvanas évekre, mi volt jobb, és mi rosszabb, mint manapság? (beszélgetés)
Nem lehetett farmert kapni? Na neeeee.
Nekem volt levis, és trapper farmerom is, sőt voltak nevetlen farmerjaim is.
A levist 980,-Ft-ért vették a szüleim, a trappert talán 580,-ért a nevetleneket pedig 150,-ft-ért:))
Én szerettem, akkor gyerek/fiatal lenni. Igaz nem volt ilyen választék, de minden jobb volt.
Finomabbak voltak a felvágottak, a csokik:) és még sorolhatnám:)))
Nem volt ám egy tucat autószalon.
Sorszámozott igénylések szerint évekig kellett várni, míg ki méltóztattak utalni egy Wartburgot, Zsigulit, vagy Trabantot :)
Nekem csupa jó dolgok jutnak eszembe ezekről az évekről. A legfontosabb mindenkinek volt munkája, nem volt ez a stresses állapot, valyon holnap lesz-e még? Tudom-e fizetni a törlesztőtrészletet?
Igaz ritka volt a nyugati kocsi, de eljuthattunk Ladával, Trabival is ahova akartunk. Kérvényezni kellett, hogy nyugatra utazzunk, na bumm a lényeg aki akart mehetett a környezetemből.
Kiszámíthatóbb volt az élet, fillérre pontosan előre a bolti fizetendő összeg.
A munkanélkülit akkor "közveszélyes munkakerülőnek" hívták :)
További ajánlott fórumok:
- 80-as évek termékei, meséi stb., amik már eltűntek! Emlékszik valaki?
- Szeretném megkérdezni emlékszik véletlenül valaki arra a torna kazettára (magnó) ami a 80-85 körül volt divat?
- Régi mesejátékok (cseh, orosz...) ki emlékszik címekre?
- Zenei vetélkedő címét keresem, az Rtl Klub-on ment a '90-es évek végén, talán, valaki emlékszik rá?
- Tapasztalta már valaki a halálközeli állapotot? Mire emlékszik? Mit élt át?
- Első szerelem. Ki mire emlékszik, milyen volt?