Aki a virágot szereti..... (beszélgetés)
Szia!
Evelinnek hívnak, de a barátaim csak Evilinek hívnak. :)
Sziaztok.Csak bekukkantok megint.Alszanak a lányok.
Üdv itt pamacska!Hogyan szólithatunk?
Sziasztok.
Én is nagyon szeretem a virágokat, bár albérletben lakom egy idős házaspárnál és itt nem lehet túl sok virágom. De minden vágyam egyszer egy üvegház telis-tele gyönyörűségekkel.
Csatlakozhatnék hozzátok tapasztalatot gyűjteni?
Tavaly mi is jártunk az arborétumban,csoda szép hely az tuti!!!
Ani!Ezt a virágot én is eltaláltam és van nekem is,bár kicsit megviselte a tél:(
Jó éjszakát,holnap beszélgetünk!!!
Szia Andi:) Mi újság Veled? Olvasom, hogy mégsem volt festés, biztosan valami jobbat csináltatok helyette:) Hogy dolgozol a jövőhéten, nappalos vagy? Akkor korán lesz ébredés :(
A Naplótokba még nem néztem be, biztos csodák várnak Rám! Puszi Neked, jóéjt kívánok!
Na kislányok, most megyek, mert Esztit betettem a kádba és elaludt,így gyorsan keltettem,és egy "enyhe" ordítós hajmosást rendeztünk.Most vacsizik legalábbis próbál,mert olyan fáradt,hogy alig tudja a kis buksiját tartani.Megyek fektetem Őket,Mancy is nyűgős,nagy játék volt délután.
Jóéjt,kellemes estét Nektek.Holnap jövök.
Fiti,nagyon szép helyeken voltato,knagyon irigy
vagyok.:)
Most már megyek pihenni,holnap délután jövök.
Nahh,feltettem róla a képet. :)
Lefagyott a gépem,fél óra mire "észretért"!
Két tő van a cserépben,még nem ültettem el,mert három napja várom a virágomat,amit az egyik árus ígért a piacon. :(
Köszönöm szépen!Nem olyan gyönyörűséges,inkább nagyon különleges,én eddig nem ismertem.Nem túl jó a saját képem róla,meg érdekelt a gondozása,ezért a második naplós bejegyzésem.
Fiti kedves,a virágaid sokat nőttek?Ki gondozta őket amíg pihentetek?
Anikó, melyik az a szúnyogriasztó növény?? Én ugyan ismerem az úgynevezett "büdöskét", de gondolom nem arról van szó! Kérünk fotót:)
Az akác pedig csodálatos, amerre jártunk mindenhol és itthon is elég sok akácfa található, úgyhogy élvezkedem Én is:)
Én már semmire sem merem azt mondani,hogy az a virág tényleg az.Elvileg van olyanom,de ha megmutatod,akkor megmondom:)
Igen már napok óta olyan jó illat van nálunk is ☺
Ani!Csodaszép az új virágod!Érdemes volt érte visszamenni!!!
:o)
Jaj,de jó,akkor végre együtt a csapat!
Lányok,mi felénk olyan akác illat van,szinte harapni lehet a levegőt!Felétek is?
Ma vettem szúnyogriasztó növénykét,be fogom ültetni a ládába.Ismeritek?
Sziasztok!most értünk haza az anyutól.Örülök,hogy mindenki jól van,kipihentétek magatokat,jól laktatok és még a virágot is sikerült megszerezni.
Jól egybe sűrítettem,ugye?
Tyúkleves + bele az én májgombócomat,sült csirke,rántott csirke máj,káposzta saláta és új krumplit sütöttem mellé.
Anikó mézes-mustáros a férjem egyik kedvence,gondolom hogy megörültél a virágoknak?!
Fiti,nagyon örülök hogy jól éreztétek magatokat.
Mi is jól el voltunk,bár az tulzás,hogy pihentünk volna.Napközben munka tárgyalások voltak,esténként pedig a barátok grill partit szerveztek nekünk,így kész rohanás volt az egész.Ráadásul kint egész végig 30 c fok fölött volt.Aludni pedig a két este kevesebbet aludtunk mint itthon egy este.
Sziasztok,mindenkinek kellemes délutáni "semmitteszeket"! ;DD
Encsy én is pukkadozom,mééééézes-mustáros cs.mell+főtt tészta volt az ebédünk.Nem túl régen,mert későn 11 körül reggeliztünk.
Ma enyém lett a tegnap "ottfelejtett" különlegesség,a drága párom--lebeszélésem ellenére--ma visszament érte és jó kalmár módjára,még az árát is lealkudta.
Nagyon kis boldogságos vagyok vele,alig várom a sötétet,hogy lássam hogy világít! :)
:o))
Puszika,örülök,hogy szerencsésen megérkeztetek! ♥
Hogy vagytok,hogy telt ez a pár nap?Mindent mesélj el és képek,képek...tudod! ;))
Szia Anikó! Köszönöm szépen a megérkező-üdvözletet, nagyon jólesett :)
Szenzációs a "zoknikészítő automata" nagyon tetszett :)
Szia Encsy! Köszönöm kérdésedet, igen, nagyon jól sikerült a kis pihenő:) Remélem a Tiétek is!
Majd teszek fel fotókat is! De most nem győzöm utólérni Magam (és Titeket:))
Csövi Csajok!
MOst ebédeltünk meg,majd szétdurranok nem kellett volna ennyit ennem.Még nem állt vissza a belsőm.
Hogy vagytok? Ki mit főzött?