Aki a virágot szereti..... (beszélgetés)
Kellemes délutánt kislányok,sziasztok! :)
Mi újság,hogy vagytok?
Én most fejeztem be a napot a konyhában,habart krumpli leves kolbásszal és meggyes pitét sütöttem.
Ez utóbbival érdekes lett a végeredmény,mivel mindig a tészta alján szokott landolni a meggy,most amikor tényleg oda kellett volna,naná,hogy fent maradt. ;) Vera Te tudod a választ?
Egyébként nagyon finom lett,Fiti drága nagy szeretettel ajánlom figyelmedbe! :))
Szia, mi újság??
Hogy sikerült az aratás?? Nem eredt el az eső?
Beváltotta a hozzá fűzött reményeket, megfelelő mennyisgű volt a termés? Hogy vagytok?
Én nagyon örülök, hogy nincs az a nagy meleg :)
A lányok is nagyon szeretik,amikor olvasok nekik,a Bencét már nem érdekli:)
Még vannak marcipánok:)))
Köszönöm,hogy vígasztalsz!Lassan már lenyugszom.Kiraktuk a kirakót,igaz a Bencéé a nagyobb érdem,de hát ő ráért:)
Engem nyugtat a puzzle rakás.A lányok most az anyósoméknál vannak:)
Szerintem nem naívság, hanem becsületbeli dolog, mert nem "akármit" ígért meg!!! Elsülhetett volna ez rosszabbul is (nem idegesíteni akarlak, de ez tény: pl. ha elmész itthonról:) !
Az a tanulság, hogy CSAK Magunkra számíthatunk!
Hála az égieknek, minden rendben van: nem rakták ki az utcára a Kislányt és nem esik az eső :) :)
Mindenki magasról le van tojva, fő az optimizmus:):) Mostmár lassan a levegő is lehül és jobb lesz az aratóknak is!
Tudod Fiti,lehet kicsit naiv vagyok,de az ígéret szép szó,de ha elfelejti,akkor lehetne benne annyi,hogy bocsánatot kér.Meg tényleg lehet,hogy ma érzékenyebb is vagyok:(
Sajnos még mindig nem léptem túl rajta!
Az aratás halad,most nagyon fúj a szél,de szörnyű ez a meleg.Sajnálom őket,kinn a mezőn még melegebb van:(
Edit, gyönyörű lett a palacsintád és nagyon szép színe van a szósznak, abban pedig biztos vagyok, hogy nagyon finom (volt) :)
Az "emberekkel" kapcsolatban: teljesen igazad van, hogy felháborodtál!!! Ezzel én is úgy vagyok, hogy bármiben elnézem (nem szívesen!) ha valaki nem tartja az adott szavát, de gyerekkel kapcsolatban semmi szín alatt nem fogadható el az elfelejtettem!!! (vagy még az sem!)
Én is csak a hírekben hallottam,hogy jön a hidegfront.Lesz,ami lesz:)
Nagyon finom lett a meggyöntet!!Köszi!!
Most csináltam még 2 üveg meggydzsemet is,és már fel is mostam,most megyek Borkázni:-DDD
Tudod, Murphy törvénye: mindíg akkor esik amikor nem kéne :)
Úgyhogy Én jó munkát kívánok Mindnyájatoknak és szerencsés eső előtti befejezést:)
Az biztos, hogy nagyon meleg lesz :(
Többiek kertészkednek bizonyára:)