Aki a virágot szereti..... (beszélgetés)
Köszönöm...
Jó éjszakát nektek is.
Az idő begyógyít sok-sok sebet, és az emléke úgyis örökké a szívedben él!
Biztosan össze fogod magad szedni, gondolj arra, hogy Nagymamád se szeretne szomorúnak látni....
Sziasztok!Igazán csak köszönni jöttem!
Jó éjszakát,szép álmokat:DDD
:-(Sajnálom... De nem fárasztasz :-) Aranyos vagy, tudom, hogy jó helyen van a lelke, csak így nagyon nehéz...
Kb két hét alatt kellett "megemésztenem mindent". A betegségét és az elvesztését is... Sz.r, de túl leszek rajta idővel. Vagyis nem, de megpróbálom. Drága nagypapám már 5 éve elment, én mégis mindig kiborulok amikor "szóba kerül". :-( Nem múlik el a fájdalom, csak enyhül egy kicsit... :-( De itt vannak a gyerekeim, a párom (és én magam is), akik miatt össze fogom magam szedni. :-)
Szia!
Vigyázz magadra, nyugodj meg!
Tudod mikor én elveszítettem az édesapámat 17 évesen, majd az ikerbabáimat, borzasztó rossz volt:-(((
Most arra gondolok mindig, hogy fentről vigyáznak rám:-),és jó helyen vannak.
Nem akartalak fárasztani!
Szia!
Örülünk:)
Hogy vagy most??
Puszika! ♥
Hááát,megemelem a nem létező kalapom,ez nem semmi! :))
Mint ahogy az sem,hogy mennyi sok munkád van benne,szeretettel gratulálok!Lesz mire nézni a télen,de vagytok is rá "páran".A legnagyobb elismerés talán szerető családod elégedett mosolya,mikor a sok finomságot kanalazzák. ;))
Edit kedves, csoda guszta volt a mai ebédetek is:)
Kicsilányodnak van ízlése, minek egye a zöldséget, mikor van sajt és husi :)
Akkor nagyon örülök, hogy esik az eső :) :)
Addig TALÁN pihensz!
Bár tudom, hogy a lakásban is találsz tennivalót, de tényleg inkább pihenj, nagyon Rádfér!!!
Sajnálom, hogy nem megy el:-(
Később nehogy nagyobb baj legyen!
Ez szó szerint így van! Nem szabad kizsákmányolni a saját testünket!
Margónak lassan egy hónapja történt a balesete, még mindíg fáj mindene, persze orvosnál nem járt:(
Nem szeretnék beleszólni, de eszembe jutott egy mondás...
Mindent megvehetünk pénzen, még ha nehezen is, de egyet nem az EGÉSZSÉGET!!!!
Édes Margóm!
Te csak nem gyógyulsz úgy látom :(
Tudom, hogy a megtermelt javak nem várhatnak, de első az egészséges-életünk, abból csak egy van!!!
Szívből gratulálok, gyönyörű a kamrád:)
Többet kéne itt velünk pihenned a gép előtt, mert megrokkansz!
Szia!
Máris kíváncsiskodunk:)
Igy van:-)
Persze tudom, tudsz Te finomakat főzni, a képek magukért beszélnek:-)
Edit pedig finiket sütni:-)
Igen, ad neki egy kis plusz ízt:)
De ezt szoktam karajjal is csinálni, kikloffolom, besózom, frissen zúzott fokhagymát kenek rá és bele a tejbe, amit szintén picit sózok, másnap lecsöpögtetve, törölve, bepanírozva kirántom:)