Ahhoz hogy valaki aerobicozzon, kell előtte valami mozgás? (tudásbázis)
10 alkalom 2800-ért? Hova jársz?
Nálunk most van többféle bérlet.
6 alkalom 4800, 12 alkalom 8400, 18 alkalom 10800, napijegy 900.
És persze nem ciki, ha nem megy, nekem is idő kellett, amíg tudtam követni a dolgokat és most is előfordul, hogy belezavarodok:)
Még az jutott eszembe hogy ez hogy szokott működni? Fel kell őket hívni és bejelentkezni hogy pl aerobicra szeretnék jelentkezni, mikorra menjek, mit vigyek és akkor felírnak? Vagy csak lenézem az órarendet a netről és elmegyek?
Vagy inkább mivel holnap úgyis arra fogok járni nézzek be és kérdezzem meg személyesen? :)
Az igen...
Jó edzést, az jó ha így hozzá van már szokva a szervezeted. Én puhány vagyok/leszek nagyon :D
Ja igen, Békés megye...Úgy könnyű! :D
Én Budapesten vagyok :)
Köszönöm szépen!
Találtam nem messze egy helyet ahol 850 egy óra. Ez egy eldugottabb helyen van, nem a forgalmas Üllői úton :)
Van náluk alakformálás, zumba, kondi-step, sima step, kangoo meg egy csomó más dolog ami engem nem érdekel :D
Egy másik helyen meg 1000 ft. 150 ft már nem vág földhöz, csak jó lenne tudni melyik a jobb...
ez viszont gyanúsan olcsó:))
konkrétan hova jársz?
teljesen átlagos ár az 1300 forint egy óráért. vannak helyek, ahol ennek majdnem a duplájába kerül.. persze a különféle bérletekkel ennél olcsóbban lehet kijönni.
én a helyedben valami szimpatikus helyet választanék, ahol sokféle óra közül lehet választani, hogy megtaláld a neked valót. nagyon nagyok a különbségek mind a terem színvonalában, mind hangulatában, mind az oktatók felkészültségében. érdemes körbenézni, érdeklődni...
az is változó, hogy a napijegyben mi foglaltatik benne, ezt meg kell nézni az adott terem honlapján, illetve rá is kérdezhetsz, ha nem írják.
Valóban ilyesmi az átlagár, sőt akár több is lehet, bár azért általában már valamilyen plusz szolgáltatás is jár (pl. wellness részleg használata); de ha nem veszed igénybe, az alkalom akkor is annyi.
Próbálkozhatsz az elején a zumbával, annyi az oktató mint égen a csillag, lehet találni olcsóbban is órákat, és nem gond, ha nem megy tökéletesen a koreográfia, majd belejössz.
akkor tessék, kezdő otthoni edzésterv tőlem-neked ingyen, bérmentve profi által összeállítva :)
Hát én azt hiszem lemondok a sportról még mielőtt elkezdtem volna :D
Egy helyen végre megmagyarázzák: 1 alkalom = 1 óra, 1 alkalom 1100 ft.
Most megnéztem még pár általam ismert helynek a honlapját és 1 alkalmasok: 1290, 1100.
A "gyúrós" 700, meg 800 ft-ok.
De ez tényleg nem egyértelmű hogy mit jelent hogy "napi jegy". 1 egész napig ott lehetek :D vagy csak 1,5 órát, vagy ez az aerobicra vonatkozik, vagy a gépekre vagy mi...
Azt írja a honlap hogy:
Napijegy: 950ft
6 alkalmas bérlet (5 hétre érvényes: 5000 ft
10 alkalmas bérlet (5 hétre érvényes: 6800 ft
Havi korlátlan bérlet : 8500 ft
3 Havi bérlet: 20900ft
Megvilágosodtam, hogy valamit mozogni kellene. Futni nem tudok, utálok is, a "gyúrás" meg nem az én világom. Az jutott eszembe vagy aerobic lenne jó vagy kangoo. Zenére ugrálás, jó kedvűen. Ezt szeretnék.
Van itt nem messze egy edzőterem, és csinálnak itt aerobicot, szerintem step paddal, legalábbis a képek alapján így látom. Egy napra 1000 ft-ot írnak a honlapon. Ez sok amúgy?
De felmerült bennem, hogy én soha sem sportoltam semmit. Tényleg oviban sem, soha-soha. Néztem videókat és amiket művelnek... Én ehhez ügyetlen lennék. Így is érdemes belevágni? Vagy nem gáz hogy esetlenkedek?
További ajánlott fórumok:
- Fogyjunk együtt mozgással és helyes táplálkozással!
- Szigorúan- diéta+ mozgás
- Mi a véleményetek? Heti hány alkalommal "kell" aerobicozni? Heti 3? Minden másnap.....?
- Hol lehet Dunaújvárosba aerobicozni/mozogni/kondizni?
- Alsó has tájékára milyen mozgás ajánlott ahhoz, hogy ne ereszkedjen meg a bőr?
- Békásmegyeri velem egykorú lányt keresek aki kondizna vagy aerobicozna és nincs kivel