Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ

Affér (beszélgetős fórum)


júl. 6. 12:56
Barátságos voltam vele. Ő nekem is és másoknak is azt mondja, hogy már nem bír. Úgy is viselkedik. (nem tudom, hogy igaz-e vagy csak mondja). De úgysem tudok mit tenni.
12. semleges (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 2. 09:40
Ez egyén és kapcsolat függő, tedd ami neked jó.
júl. 2. 08:23

Ha ő kerül, akkor te sem tudsz mást tenni. Neki biztos időre van szüksége.


Mondjuk velem egyszer az történt, hogy a másik azért került, mert attól félt, hogy sértettség maradt bennem. Így esélyem sem volt tisztázni vele, hogy ez fölösleges, mert nem haragszom. Évekkel később tudtam elmondani neki, és nagyon csodálkozott.

júl. 2. 00:02
Kerüljük egymást. Ő eléggé látványosan és talán haragosnak is látom. De lehet, csak így tudja kezelni. Nem haraggal váltunk el.
9. PöttyösPanka (válaszként erre: 8. - Elliana)
jún. 21. 08:14

Elviekben így van.

Mondjuk az én házinyulam még mindig ott dolgozik a másik irodában. Aztán megy a gyerekért, mert én csak később érek haza ;)

8. Elliana (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 18. 21:04
Na ezért nem lővünk házinyúlra.
7. Amaunet (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 18. 13:53
Munkahelyet váltasz.
jún. 18. 12:57
Egy kis távolságtartás nem árt. Ha nagyon kínos a dolog, akkor több. Aztán attól függ, a másik hogy reagál. Lehet, hogy ő is azt figyeli, te hogy kezeled a helyzetet, nehogy belefusson egy kis drámázásba.
jún. 18. 12:33
Ha maradt a másik félben? Akkor mi lehet a legjobb megoldás?
jún. 18. 11:23
Ez főleg attól függ, mennyire tudjátok felnőtt módjára kezelni a helyzetet. Ha valamelyik félben maradt több-kevesebb sértettség, kényes helyzetek alakulhatnak ki. Ha nincs ilyenről szó, és nem kínos, lehet barátkozni.
jún. 18. 10:40
Egyetértek, hogy most esetleg 1-2 hétig célszerű elkerülni egymást. Viszont ez egy munkahelyen sokáig nem megy. Meg kell találnotok azt a társalgási, beszélgetési formát, szintet, amely egy normális, munkahelyi, munkatársi kapcsolathoz szükséges.
2. Morcika22 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 18. 08:22
Én egy ideig tartanám a távolságot, ha tudod mikor kávézik, ebédel, merre jár, akkor pont akkor ne menj arra... aztán majd úgyis kialakul ez idővel. Kerülni látványosan szerintem nem kell egymást.
jún. 18. 07:58
Munkahelyi affér után szakításra került sor. Nem passzolunk össze. Hogyan tovább? Barátkozzunk? Vagy ilyenkor jobb egy nagyobb távolságot tartani? Többi munkátárssal való közös beszélgetéskor kerülni egymást? Volt valaki hasonló helyzetben?

Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook