ÁEK-MÁV-Honvéd szülészet (legfrissebb) (beszélgetés)
Én is csak azért használom,mert natúr. Nincs benne olyasmi ami allergizálna (elvileg).
De amikorra már nagyokat pancsol, be van szerezve más fürdető :)
köszi, hogy írtad, de nekem annyira nem szimpi az a fürdető. sokan írták, hogy csak azt, mást ne, de én nem szeretem. egy ideig az arcomra használtam, de meguntam.
na, mindegy, majd megbarátkozom vele, végül is nem az én bőrömre kell kenni szerencsére. :D
azt mondják, hogy később lehet mással próbálkozni.
Én a gyógyszertárit használom. Van más is itthon de azzal még várok. :)
A gyógyszertárival eredetileg macerás,mert sűrű és zsíros, alig lehet lemosni. De ha beleteszed egy ilyen nyomós szappanadagolóba és összerázod szénsavmentes ásványvízzel,akkor remek folyékonyszappan lesz belőle. A védőnő javasolta és működik :)
Katie: Te mivel fürdetsz?
nagy dilemmám van. :)
Most lehet 2X400 ml-s Neogranormon levendulás és sima fürdetőt kapni, de nem tudom, hogy megvegyem-e, vagy inkább majd később, eleinte inkább a gyógyszertárit használjam?
Húú, én a szomszéd szobában feküdtem, de már megőrültünk az egész napos szívhang-hallgatástól :)
varbidu, igen, mikor épp benn volt, hétfő reggelente jártam.
a szülőszobás ctg nekem is jobban bejönne, de azt nem lehet mindig megoldani.
gondolom csak indokolt (pl. túlhordás) esetében.
én csak azért aggódom, mert akkor még dolgozni szeretnék, és ki tudja, hogy mikorra végzek.
a doki asszisztense "lecseszett", hogy hát ne legyen kicentizve az idő, blablabla..
alig mertem mondani, hogy dolgozom..
szia
én naponta járok most ctg-re, és tényleg van amikor feltorlódnak, de általában akkor kerülök be amikor az időpontom van. 2-3 gépet használ a csajszi és kb.15-20 percet tart egy vizsgálat. Nem névszerint hívnak be, csak megkérdezik ki vár oda és akkor mehetsz ha más nincs vagy éppen te következel.
köszi, nekem a második ctg-m jan-ban lesz, és fél nyolckor, ha minden igaz. akkor jó volt a megérzésem. :)
viszont ha nincs ott az orvosom, akkor állítólag más is meg tudja nézni a leletet, így nem kell rá várni szerencsére. legalábbis merem remélni.
Minel korabban tudsz menni, annal jobban, kesobb "feltorlodnak" a kismamik, mert ugye nem mindig tarthato a 20 perc, foleg ha ismetelni kell, vagy nem aktiv a baba.
Vagy pl en egy hettep tulhordtam, minden nap kellett mennem, de elvileg nem volt szabad idopont, megis betettek, igy gondolom mogottem csuszas volt.
En mindig reggel elsonek igyekeztem menni, igy hamar vegeztem. De szerencse, kerdese is, van, hogy senki nincs 11-kor sem :-)
én 11:30 ra megyek ctg-re miért?
amúgy nem volt semmi ültem ott egy órát a gépen majd hazaküldtek.
nekem nem volt ma ilyen vizsgálatom.
Utoljára kb 2 hete néztek akkor 3110 volt az eredmény.
sziasztok
Lehet ti tudtok segíteni mert lenne egy kérdésem.
Szombatra (8.-ára) voltam kiírva, erért mondta ma a csaj a ctg-n, hogy minden nap kell mennem, mert hogy túlhordtam a kisasszonyt. Ezután volt uh ahol minden rendben volt. Utána az ambulancián a doki azt mondta, hogy ma menyjek vissza 18 órára a szülőszobára újabb ctg-re. Szerintetek miért kell visszamennem?? Nem mondta meg az okát, de kiváncsivá tett? Titeket is hívtak vissza így vizsgálatra, ha igen miért?
Előre is köszi
hú, ezek jó hírek :-) Akkor megnyugodhattok....
Ti ebben a szélben lementek a picivel?
Voltunk csipo UH-n es most mar minden oke, mindket csipo I/A, egy honapja az egyik meg II/A volt. :-D
Tovabbra is sokat kell,hason lennie, 5 honaposan meg egy kontroll, de most mar jo!!
Beni talán alakul. :)
Az este 8 és 11 között lévő hiszti változatlan. De 11től alszik reggel 6 vagy 7ig. Akkor megetem és utána még 3,5 vagy 4 óra alvás.
Nálunk éjfélig tartott a nyügimanóság, aztán 2 adag spenót a pelóba és nyugalom lett.... utána 3-ig hagyott is aludni.... :-)
3 egész kerek gyönyörű órát egyben :-DDDDD hiphiphip:-)
Tisztára úgy éreztem magam utána, mint aki 2 hét szabiról jött haza :-DDDD
Beninél még mindig tart?