Adhatok tehéntejet a 3 hónapos kislányomnak? Mi a véleményetek? (tudásbázis)
nem, mert allergizáló is LEHET! és különben is, ha szopik, akkor minek, ha meg nem, a tápszerek ma már annyira kifejlesztettek, hogy minden tápanyag benne van, ami egy ilyen idős babának kell.
Ne hagyd magad megtántorítani, ha mégsem vagy biztos a dolgodba, inkább a gyerekorvost kérdezd, biztos készségesen válaszol a kételyeidre!
nehogy adj!
legjobb, ha két éves koráig egyáltalán nem kap. Az a baj a tehéntejjel, hogy nem fajazonos, így gyakorlatilag alig lehet megemészteni és a felnőttek nagy része sem tudja, attól, h fogyasztjuk.
ne adj neki és próbáld velük megértetni, hogy a bab érdeke, h ne kapjon. A szomszéd kisfiút megtömték joghurttal és szegény tiszta kiütés lett, a fenekén levedzett a sok kiütés. A gyerekorvos meg megszidta az anyűát, pedig nem is ő adta, hanem a rokonok, akik elvitték sétálni...
NE ADJ!!!!
Allergiát, ekcémát okozhat.
Inkább fáradj be egy gyógyszertárba, kérj tanácsot.
Az én anyósom is hüledezik,hogy mi ez a hülyeség,hogy nem adnak a babáknak tehéntejet,mert annak idején.....
Először is az a kisbocinak való,másrészt meg ha van tejed,akkor miért kellene,ha meg nincs,akkor erre való a tápszer.
Semmiképp se adj neki sztem.
Egyértelmű, hogy nem! Szopik? Mert akkor elég könnyű elmondani. A tehéntejet nehéz megemészteni.
A hozzátáplálást is almával, répával kezdik!!! Esetleg keress számukra is hihető oldalt/kérj védőnőtől és mutasd meg nekik!
Azt mondják a párom szülei, hogy adjak tehéntejet a 3 hónapos kislányomnak de én mindenhol azt olvastam, hogy nem szabad! Vélemények?
Mi a véleményetek?
További ajánlott fórumok:
- Mit adhatok kislányomnak enni?
- A kislányom 2, 5 éves adhatok neki olyan ételeket, amiben nyers tojás van? Esetleg ehet lágy tojást már?
- Hasmenéskor és hányáskor milyen ételt adhatok a kislányomnak?
- 1éves kislányom nagyon nyugtalanul alszik, adhatok neki citromfű teát?
- Hányás után mikor adhatok enni valamit a kislányomnak?
- 6 hónapos kislányomnak milyen teát adhatok?