Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Abszolút megbízható takarítónőt hogy kellene keresnem és választanom? fórum

Abszolút megbízható takarítónőt hogy kellene keresnem és választanom? (tudásbázis kérdés)


8. F.Ildikó71 (válaszként erre: 7. - Zahonyil)
okt. 23. 23:40
Azért mert titeket átvágtak még nem mindenki ilyen.Ezért kell olyat keresni aki sok mindenkihez jár ergo van referenciája.
okt. 23. 08:45

Kereshetsz akárhogy, akármilyen körben, nem fogsz találni ilyet. Én a szüleim példáját tudom elmesélni. Szüleim 12 éven át lakáshoz kötött mozgáskorlátozott emberek voltak. Anyám lakáson belül is járókerettel tudott csak közlekedni. Ebből kifolyólag az, hogy ő takarítson, kizárt dolog volt. Keresett egy megbízható hölgyet. Hosszas keresés eredményeként összejött az én óvodáskori dadámmal, aki a kommunista diktatúra előtt harmadrendi szerzetesnő volt. Egy szerzetesnőtől az ember elvárja, hogy a másik ember tulajdonát tiszteletben tartsa. Ez csupán elvárás maradt, mert ő azt vallotta, hogy ami a másé, az az övé is, és ami az övé, ahhoz másnak semmi köze.

Ami pedig a munkáját illeti, hááát, nem kevés kívánni valót hagyott maga után.

Egy szó, mint száz: Az a munka van becsülettel elvégezve, amit az ember maga csinál meg. Ha mégis rákényszerülünk arra, hogy másra bízzuk, akkor bizony kompromisszumot kell kötnünk, mert az a munka nem úgy lesz elvégezve, ahogyan szeretnénk.

6. F.Ildikó71 (válaszként erre: 5. - Cingi75)
okt. 18. 22:25
Ismerősök által keress.Ha ismersz olyat akihez jár akkor kérdezd meg van-e szabadkapacitása?Én is ezt csinálom és minden kuncsaftom úgy lett,hogy ajánlottak.Sose hirdetem magam.Sok sikert.Ja és becsüld meg😊Sok sikert
okt. 18. 12:06
Köszönöm mindannyiatoknak:)Meg fogom próbálni valahol.Nekem kellene, nem cégnek.Beteg lettem hosszabb időre.Idáig a férjem csinálta egy darabig hétvégente, de most már ideje keresnem valakit.Drukkoljatok nekem légy szí'.Köszi..
4. Ildi
okt. 16. 08:06
pl: Munkájára, önmagára igényes, talpraesett hölgy jelentkezezését várom ( telephely, magánház , stb) teljes körü takaritására. Feladatok: ...., Állás tipusa:..... Fizetés...., hozzáteszed azt is h leinformálhatót keresel.
3. hópihe14 (válaszként erre: 1. - Cingi75)
okt. 16. 08:04

Ha otthonra kell, akkor ismerősöktől, szomszédoktól kérdezd, hogy tudnak-e megbízható valakit.

Ha céges takarítónak, akkor viszont más ismerős cégektől, vállalkozóktól kérdezném meg, hogy ők kivel, hogyan oldják meg. Tudnak-e ebben segíteni, nevet, címet adni??

2. Ildi
okt. 16. 07:50
Nálunk egy neves külsös cég takarit, perfektek, elvégeztettek velük tanfolyamot is, kenik-vágják az ipari vegyszerek neveit és adagolás technikáit. Ráadásul gyorsak.Megirod h keresel takaritót, elkéred az elözö melóhelyes papirjait,amennyiben céghez keresel.Aztán jöhet a próbaidöszak, ha úgy gondolod h adsz neki esélyt. Ha otthonra, ird le ugyanezt, és kérd el szintén elözö munkahelyi papirjait, legfeljebb felhivod öket h x.y .és h voltak vele megelégedve...stb.Ha pozitivumot hallasz , adj neki esélyt és élesben elválik.
okt. 16. 07:39
Hirdetni szokták?Honnan tudom, hogy a referenciá(ja)i valósak-e?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook