A szomszéd csaj sütije... (beszélgetés)
én is néha viszek át a szomszédoknak fini házi krémest
bár nekünk a szomszédjaink mind nyugdíjjas
megvan a tuti ötlet:) mond meg a párodnak hogy mitől hizott ennyire el:)))) nem kéne sok sütit ennie ezután:)
párod egyedül él?????vagy szüleivel?
Havi 1 alkalom tényleg nem vészes.
Én akkor szoktam kínálni, ha nyakamon marad, mert sok van belőle :D
Szerintem, ha beszólsz neki, vagy megkérdezed mit akar, akkor durvulhat a helyzet. Inkább azt nézd meg, hogy milyen a csaj, kell-e miatta féltékenynek lenni. Ronda, stb....
Aztán beszéld meg a pároddal, hogy költözzön hozzátok :DDD
Hát ez az, hogy ez a csaj szemben lakik a párommal és ha nem is minden nap de tuti havi 1x visz valamit vagy kölcsön kér ezt azt...
Szerintem bevinni melóhelyre az rendes dolog, akkor senki senki hiszi, hogy elakarsz valakit csábítani
:D
Mondjuk néha ha sütök sütit, én is viszek be a melóhelyre a srácoknak... De nem rendszeresen. És főleg nem házhoz. Szóval...
Jahh..! Jó ötlet, hogy vigyél sütit.. :)
én is féltékeny lennék tuti
süss sütit a csajnak és vidd át hozzá és magyarázd el neki, hogy tipli van, ha nem veszi észre magát
Szerintem vigyél Te a szomszéd csajnak.
Persze a párodnak is.
Sziasztok!
Szerintetek mit jelent, ha a szomszéd lány folyton sütit visz át a páromnak, mindenféle mondva csinált indokokkal?
Állítólag nem akar tőle semmit, de én nem hiszem el. Nem élünk még együtt, és ezt a csaj is tudja.
Csak én vagyok paranoiás vagy valóban van okom féltékenykedni?
További ajánlott fórumok:
- Feleség a szomszéddal
- Neveljük-e, nevelhetjüke-e a szomszéd gyerekét, unokáját?
- Kikészít a fölöttem lakó szomszéd...
- Dohányoztatok valaha lépcsőházban? Tiltja-e szerintetek ezt valami törvény? Mert pár szomszéd már az agyamra megy..
- Alsó szomszéd nem bírja elviselni a gyerekemet, mit tegyek? bővebben lent
- Milyen a szomszédi viszonyotok?