A szex miatt nem Őt választani (beszélgetés)
Az...ezért kellett volna már közben kinyitni a száját.
Beszéd céljából :)
igen, kevés a két alkalom.
de ez a pasas elég extrém.
kemény az élet.
nem kell feláldoznod magad senkiért.
Megértem éppen őt is. Nem jött be neki, nagyon nem. (bár két alkalom????? édeskevés.) Ott fogja hagyni a pasit, csak még nem tudja, hogy hogyan.
Mondjuk ő is hibás....nem kellett volna végigcsinálni mindent amit az a férfiember kitalált.
Igen - én úgy látom, a fórumindító már döntött. És azon hozzászólásokra, amik nem őt erősítik meg, inkább kifogással, nem valódi érvekkel reagál
Szíve joga, csak akkor teljesen felesleges fórumot kiírni...
Teljesen igazad van.
Lehet a pasi azt hiszi ez jó a csajnak is. De ezt leírták már. A sex nem arról szól, hogy el kell tűrni bármit. Meg kell beszélni.
Nem kell a földbe döngölni. Egyszerűen el kell neki mondani, hogy te az ágyban teljesen más dolgokra vágysz, ami borzasztó messze van attól, amit ő nyújt, ill. ami szerinte a szex. És így nem akarsz belemenni egy kapcsolatba.
Ha annyira tökéletes pasi egyébként, akkor beszéld meg vele, hogy legközelebb te irányítassz az ágyban. Megmutathatod, hogy neked hogy jó. Ha neki meg nem jön be, akkor annyi. De előre ne döntsd el, hogy ő mit mondana, gondolna. Ha nem megy bele, akkor meg annyi.
Valahogy számomra teljesen elképzelhetetlen, hogy ha két ember olyan jól megérti egymást, ahogy írod, akkor képtelenek legalább egy próbát tenni a megoldásra.
És valahogy azt se tudom elképzelni, hogy mikor csináljátok, te tűrsz mindent, aztán meg... Ha nekem valami nem tetszik, vagy kényelmetlen, stb. a mai napig rászólok a páromra, de ez már az első alkalommal is így volt. Nem erőszakolom meg magam, csak hogy a másiknak ne tapossak a lelkébe... Ez nem erről szól...
Nem kell bántóan. Mond meg neki, hogy neked nagyon megtetszett, az általad 1. hsz-edben felsoroltak miatt. Mindez azonban sajnos megváltozott, mert úgy érzed, nagyon durva az ágyban és ezt egyszerűen nem tudod feldolgozni. Gondolkoztál rajta, hogy elmond-e, de szeretted volna, ha tud róla, mert megérdemli, hogy őszinte legyél vele.
Majd könnyes szemmel elbúcsúzol. Ennyi.
normális esetben beszélned kellene vele.
majd újra megpróbálni.
de ez a pasas nem normális.
így fölösleges.
de azért úgy mellékesen megemlítheted, h nem jött be a stílusa.
majd lapát.
Ne tétovázz!Gondolkozz!Először durva volt,aztán még rosszabb a következő szerinted...??
Nem éri meg,hidd el!
Zita! Ha nem mondod el neki, mi a probléma, akkor honnan fogja megtudni? Ha nem önmagaddal, mással még jót tehetsz, ha elárulod neki, mi az, ami miatt nem szeretne vele senki együtt élni, miért van az, hogy senki nem vele képzeli el a jövőjét. Ha intelligens ember el fog rajta gondolkozni.
Mindezek ellenére én nem azt mondom, hogy legyél vele továbbra is! Nem! Azért sem mondom, mert ahogy egyre gyarapodik az írásod, úgy látom, hogy a vele való szeretkezés nagyon mély nyomot hagyott benned. Biztos nagyon durva volt. :(
De azért 1 évig együtt voltatok és szerintem megérdemli az őszinteséget.
alig kaptál levegőt?
hát én a helyedben úgy kotortam volna le az ágyról, hogy csak az árnyékom látja!
mi a fenének rendeled alá magad ennek a dúvadnak?
Mondd meg neki, hogy egy vadállat, Te nem így képzelted, viszontlátás.
Francért kell itt hezitálni. Fúj. Fáj, durva, erőszakos, Te meg még masszíroznád a kis lelkét?
És gondolod azzal nem fogod megbántani őt, ha "dobod" valami mondvacsinált indokkal?? Attól nem fog kételkedni magában, ha egy tökéletesnek induló kapcsolatot ilyen kurtán-furcsán lezársz??
Ha meg már férfi aggyal akarsz hosszú távon gondolkodni, akkor egy férfi hozzászólását esetleg vedd komolyabban...
További ajánlott fórumok:
- Mit választanál: a pénzt vagy a szerelmet?
- Jó pasik mikor választanak csúnya nőket?
- Nyíregyházán nőgyógyászt kit javasoltok? Ti kit választottatok, választanátok?
- Megcsalás a szex hiánya miatt.....a kapcsolat egyébként működik...
- Ha újra kezdhetnéd, milyen foglalkozást választanál magadnak!
- Valóban rossz iskola a Kodolányi Főiskola? Emberi erőforrás szakra jelentkeznék a közelsége miatt választanám. De a vélemények elriasztanak.