A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás? (tudásbázis)
Sziasztok!Tolna megyében Dombóváron ma kezdtél el osztani,Döbröközön viszont már hó elején!!!!kiosztotta a posta!
Nem tudom mi alapján döntik el,hogy hova mikor vigyék ki a pénzt!
Sziasztok!
Ugyan annyi mint tavaly volt,nem emeltek rajta!
Szép napot:)
Sziasztok!
most ment el a postás, és végre hozta :)
Andi!
Te pedig nyugodtan gyere és írj ha van kedved.Szerintem ezt mindenki nevében mondhatom.Nem írtál semmi sértőt vagy bántot.Csakis az igazat
Kedves Andi!(jól írtam?)
Sajnos ez így van.Bármikor bárhol bármilyen helyzetben azok az emberek családok vannak elővéve szidva szapulva ,Ocsárólva akinek 2-nél több gyereke van.De azt még soha nem sikerült megfejtenem hogy miért is?!
Nem kell a gazdagokat nézni.Elég ha az ember végig néz a jobban keresőkön.Van ismerösöm aki havi szinten 400 ezer ft-ot keres meg,anyuka is dolgozik.És mégis kapnak lakásfentartásit,gyermekvédelmit,ingyen kaja könyv a suliban stb.
Off: nem bírom ki, hogy ne szóljak a nagycsaládosok szapulására.
Az ilyen embereknek az nem szúr szemet, mikor a full gazdag, minimálbérre bejelentett vállalkozó gyereke ingyen eszik és ingyen kap könyvet az iskolában, illetve amilyen segélyt lehet, igénybe vesz? Miért éppen a nagycsaládosokat kell szidni? Szerintem a legtöbbünk adózik, normálisan él és nem folyton másoktól várja a segítséget. Szerintem a legtöbbünk akkor veszi igénybe ezeket a lehetőségeket, amikor tényleg rászorul.
Bocs mégegyszer, nem bírtam ki...
Ezt is évente 4-szer lehet igényelni,többször nem.
Számomra az a furi,hogy minél kevesebb pénzből élünk(önhibánkon kívül),annál kevesebbet segítenek.
Mikor párom dolgozott,járt a közgyógy ,lakásfenntartási,mióta nincs munkahelye,nekem is lefeleződött a pénzem,semmit nem adnak.Még össze is rakom a kezem,hogy a gyermekvédelmit nem vették el.
További ajánlott fórumok:
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást idén szeptemberben és decemberben fizetik ki?
- Mennyi az 1 főre jutó havi jövedelem összeghatára rendszeres gyermekvédelmi támogatás megállapításánál?
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást folytatólagosan megigényeltem, de még csak nem is válaszoltak rá. Mit lehet tenni?
- Tudja valaki, ha rendszeres gyermekvédelmi támogatást akarok igényelni, egy főre eső jövedelembe a közös ht-ban élő nagyszülő is számít?
- Kinek jár a rendszeres gyermekvédelmi támogatás?
- Mikor adják a rendszeres gyermekvédelmi támogatást?