Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » A paradicsomos káposztát le lehet fagyasztani? Ha igen, meddig érdemes? Utána nem lesz rossz ízű? fórum

A paradicsomos káposztát le lehet fagyasztani? Ha igen, meddig érdemes? Utána nem lesz rossz ízű? (tudásbázis kérdés)


8. hybyskus (válaszként erre: 7. - Icuri)
2014. febr. 18. 19:13
Ez valóban így van !
2014. febr. 8. 17:35
Le lehet fagyasztani, az íze nem változik. Bár én ennél az ételnél is és a töltött káposztánál is érzem, hogy kiengedés után vizesebb a káposzta és puhább az állaga. Nyilván a fagyasztás okozza.
2014. febr. 8. 17:27
Nyudodtan,nekem is van,de nem microban melegítem,hagyom lassan felengedni, utána teszem az edénybe.
2013. máj. 29. 17:46
Köszönöm!
2013. máj. 29. 17:14
Igen, most is van egy a mélyhűtőnkben kb. 6 hónapja.
2013. máj. 29. 14:59
igen
2013. máj. 29. 14:59
Szerintem simán le lehet, akár egy-két hónapra is, nem lesz semmi baja. Bár még konkrétan paradicsomos káposztát nem fagyasztottam, de nagyon sok más ételt igen, és az a tapasztalatom, hogy az ilyen típusú kaják ugyanolyan jók fagyasztás után is.
2013. máj. 29. 14:52
A paradicsomos káposztát le lehet fagyasztani?Ha igen, meddig érdemes?Utána nem lesz rossz ízű?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook