A munkatársnőim cikiznek, mert akkor is kiöltözök, ha egyszerű hétköznap van... Hogyan szólhatnék nekik vissza valami találót? (beszélgetés)
Ebben mondjuk igazad van. MINDEN ízléstelenül kikent-kifent, bugyit és melltartópántot villantó, köldök pólós nő nyilván úgy gondolja, hogy rendkívül jól és cisnosan néz ki, miközben esetleg nagyon nevetséges, kihívó és ízléstelennek számítana a megjelenése bizonyos helyeken. Akár ők is indíthatnának ilyen fórumot. Valóban nem tudjuk, amíg fényképet nem látunk róla.
Hozzáteszem, ha látnánk, és meglepődnénk, akkor is a fórumozók 50%-a adna neki igazad, a másik 50% nem. Szóval igazából mindegy is.
A kolléganők közötti irigység a konkrét esettől függetlenül valóban létező, általános probléma, azért érdemes még így is bezsélni róla.
Tekintve, hogy egy cégnél dolgozik, valószínűnek tartom, hogy a normál, csinos kategóriába tartozik a megjelenésével.
A másik végletről nem volt szó, őket te hoztad fel példának. Összemostad a két csoportot. Miért is? Szerintem senki nem gondolt itt a csipkés, tangás, csípőnadrágos lányokra...csak te....
Én is így szoktam. Az egyik kolléganőmnek (már közelebb van a 60-hoz, mint az 50-hez) nagyon szép vádlija van, és mindig nagoyn szép cipői, és valami egészen különlegesen szép színű harisnyái. Fogtam maga, megkérdeztem, hogy hol vehetnék én is ilyet. Nagy örömmel árulta el, és kiderült, hogy kemény 270 Ft-os harisnyáról van szó.
Másik kolléganőmtől a fodrásza nevét, harmadiktól azt kérdeztem, honnan öltözködik, mondnaom sem kell, kideült, hogy egy bizonyos turkálóból. Na erre mondom én azt, hogy akinek jó ízlése van, és tudja mi áll jól neki, valamint meglátja egy halomra gyűrt anyagban is a minőséget, és ezek alapján választ, az mindig kimagaslóan csinos lesz. A másiknak lehet sokkal több pénze is, ha nem ismeri a teste előnyös adottságait, vagy nincs jó ízlése, vagy egyszerűen csak olyan a tartása, hogy egy Dior kosztüm is úgy állna rajta, mint tehénen a gatya.
Nem irigykedni kell valóban, hanem mindenben a jobbtól tanulni:) Az nem szégyen, sőt.
Irigység eleln tenni akarsz valamit? Sajnos nem tudsz. Ha az alakod szép, és emiatt mindne ruhában úgy nézel ki, mint ők ünnepnapon, akkor azért, ha telik kicsit változatosabb, jobb szabású ruhákra, akkor azért, de a többi nő továbbra is piszkálni fog. A frappáns beszólások itt most leginkább olyamsit jelenthetnének, amivel picit megbántod őket, de ezzel szerintem max. annyit érnél el, hogy a szemedbe többet nem, de a hátad mögött sokkal rosszabb módon folytatódna mindez.
Gondolj egy tyúkketrecre, ott is megcsipkedi a többi tyúk azt, amelyik kilóg a sorból, egy munkahelyen se várj ennél többet. Jobbat, okosabbat nem fogok tudni mondani:)
logisztikai cég
nem :/
megint túlzol! nem a tangás, csípõnadrágos lányokról van most szó, hanem a csinos, magukra igényes csajokról, akikre irigyek az idősebb spinék a fiatalságuk és a szépségük miatt. Errõl beszélj inkább, ne a feltűnési viszketegségben szenvedõkrõl. nekik én is beszólok ha soknak érzem õket! :D
nekem is van egy ilyen idősebb kolléganõm, aki pontosan ezért utál. ott tesz alám ahol tud, ezért már beszélõviszonyban sem vagyunk, megtagadtam a vele való közös munkát.
Csakhogy esetemben ilyenről szó sincs, tehát nem akadályoz a munkavégzésben semmi, amit hordani szoktam.
A főnökömet sem zavarja, sőőőt... ;) Engem kifejezetten a kolléganők vércsogása zavar, nem más...
Tojd le őket! Ha egyébként megfelelsz a munkahelyi elvárosnak akkor semmi közük hozzá, hogy miben jársz.
Én is szeretek kiöltözni, bár ma ráfaragtam :D az infos fiúk megtréfáltak és a háromszintes irodaház különböző pontjai elhelyezett -még véletlenül sem kétszer ugyanaz- nyomtatók ontották magukból az én dokumentumaimat én meg a 12 centis csecse-becse pipőkémben róttam a lépcsőket, folyosókat és hajkurásztam az irataimat :D Aztán az ebédemmel együtt berendeltem párommal az egyik menőbb futócipőmet... na azon volt vidulás, hogy az ezerréteg csipkeruhához a nap második felére edzőcipőt rántottam :D
Holnap farmer-póló-edzőcipővel nyomulok
Egy irodában hadd ne legyen már bűn kiöltözni, sminkelni
Egyébként barátnőm pékséget vezet és van egy fajta "műköröm" ami megengedett, persze lakkozni nem lehet, még lábkörömöt sem, de van valami zselészerű cucc, ami még ott is megengedett
Huuu, en nagyon lekakilnam oket,marmint a velemenyuket...:)
Vtam has.szituban, valakinel kicsit tobb ido kell,mire megerti,hogy te nem az o kedveert oltozol ki,sminkelsz, adsz magadra, kizarolag a sajat komforterzeted miatt, de par ev mulva mar valszeg megunjak! Kitartas!
Asszem ,en a has.megjegyzesekre csak annyit reagaltam, hogy "ilyen kedvem volt"
De ha nem reagalsz se tortenik semmi.
További ajánlott fórumok:
- Házi sütemények hétköznapra, vasárnapra, vendégfogadásra, ünnepekre
- Miért olyan nehéz munkatársakat (alkalmazottat) találni?
- Tetszik egy munkatársam, de nem lenne szabad, a kora...
- Több mint fél éve viszonyom van egy munkatársammal és nem...
- Mit tegyek, ha a munkatársaimat, vagyis a tényleg hétköznapi embereket nehezen viselem, a témáik zavarnak inkább? (Tv, híradó, pletyka, stb)
- Hogy reagálnátok erre a nem hétköznapi kijelentésre ?