A legjobb koncertek amin ott voltál ! (beszélgetés)
Red Hot Chili Peppers koncerten voltam tavaly Lengyelországban,egy álmom vált valóra, mikor élőben láttam/hallottam őket.:)
Depeche Mode, Ákos szintén szép emlékek. Az aktuális most pedig Lenny Kravitz koncertje júliusban, már megvan a jegyem.:)
Shakira nagyon kellemes csalodas volt, magamtol nem mentem volna el, de megerte
Gimiben mindent elveztem, volt Hobo, Deak Bill, Vhk, Kispal, ez utobbit mar inkabb kihagyom
Nem vagyok nagy koncertre járó. De volt két nagyon jó koncert, amit volt szerencsém látni. Az egyik Michael Jackson volt. A pasitól égnek áll a hajam, de a zenéjét szeretem. A koncert pedig nagyon profi volt szerintem... A Csúcs viszont George Michael volt!
És Veszprémben voltunk egyszer Hungária koncerten. Fergeteges volt a hangulat!!!
1.Osibisa
2.Queen
3.Saragossa Band
4.Gombay Dance Band
5.Urriah Heep
6.Scorpions
7.Dave Dee & Tremelos
8.Iron Maiden
Az Osibisa volt a legjobb,a második számtól kezdve mindenki a padok tetején táncolt,köztük a tesómmal,aki azt se tudta mi az az Osibisa
További ajánlott fórumok:
- Megtörtént aminek nem kellett volna megtörténnie, lefeküdtem a legjobb haverommal, volt benne alkohol, emlékezni fog, mi történt?
- Melyik C vitamin forrás a legjobb?
- Melyik a legjobb terhesvitamin szerintetek?
- Melyik terhesvitamin a legjobb?
- A nagydózisú C-vitamin a legjobb meghülésre?
- Csípőprotézis műtét után milyen multivitamin készítményt érdemes szedni? Melyik a legjobb, legtermészetesebb?