A leander szerelmesei - minden, ami leander (beszélgetés)
Na megnéztem vaterán:
személyes - értékelések - bal oldali menüben: értékelések összesítése - lejjebb görgetve ott van az összes eddigi, ha sok van, ctrl+F (=keresés) és beírjátok a termék kódját (az eladott termék oldalán van a jobb felső sarkában egy 10 számjegyű kód) és odaugrik, ott kell lennie mindkettőtök értékelése, vagy az, hogy az eladó/vagy a vevő még nem értékelte.
részben azért fűtve van, mert a hideg szoba nagyon kihűtené a lakást, de olyan 18-20 fok körül van
ott marad akkor, köszi :)
Megnéztem, gyönyörű szépek!
Találtam is újabb kedvenceket :D Rájöttem, nekem legjobban a többszínűek jönnek be.
Megmondja valaki, melyik az, amelyiknek fehér a szirma, a közepe meg rózsaszín csíkos?
Illeve amelyiknek a pillái sárgák és bennük rózsaszín csíkok vannak (szirmok fehérek)? :)
Akkor már értékelted esetleg?
A régiek között ott kell lennie a tranzakciónak, ott meg tudod nézni. Vagy ez eladó személyes oldalán is ott van.
Sajnos kell is...
Amikor panelban laktunk, nekünk még a lábtörlőt is ellopták, nem is tettem ki többet :(
Hasonlóan az ajtóra kiakasztott téli kis dísz, szép kézműves fonott volt. Következő évben egy olcsó műanyagot akasztottam ki, azt is ellopták! Legyen boldog vele.... :(
Akkor ügyes voltál, meg kihasználtad a jó időt is.
Egy darabig még legyen szerintem a lea az ablakban, amíg erősödik egy kicsit a földben.
Na sziasztok, nem voltam én sem tegnap, leánykámat leadtam anyóshoz, én meg megcsináltam végre mindent eddig elmaradt kinti dolgomat: elraktam egy csomó dughagymát, vöröset és lilát is, és őszi fokhagymát.
A virágoskertbe pedig tulipán és nárcisz hagymák kerültek.
Egyetlen meggyökerezett leámat földbe ültettem, őt már nem vittem ki a többi telelő közé, a nem használt szobába került.
És itt a kérdésem: az ilyeneknek nem baj, ha melegebb helyiségben és ablakban (fényben) vannak? Vagy tegyem a földre, kevesebb fénybe?
Én szoktam róla kapni e-mailben értesítést, de még olyat sem kaptam, hogy ő értékelt, meg olyat se, hogy én értékeljek.
Megnézem mostmár a vatis oldalamon is.
Szia!
Látod, máris mocorog a kis papagájod:)
Sziasztok!
Nekem is van egy gyökeres leám, de még várok egy kicsit az ültetéssel.
Ma meg leütöttem a kis poharat, amiben a papagájvirág mag ázik. A pohár nem tört el, de a mag elgurult. Kicsit keresgéltem mire meglett. :)))
További ajánlott fórumok:
- A férjem szerelmes...másba
- Szerinted csak egyszer lehet valaki halálosan szerelmes, csak egy embere van mindenkinek az életben?
- Mennyire fontos, hogy minden nap szerelmes legyél?
- MIÉRT van az, hogy a Kedvesem saját bevallása szerint minden szempontból én vagyok a tökéletes nő számára, de mégsem szerelmes belém?
- Igaz, hogy mindenki máshogy éli meg a szerelmet? Ti mit éreztek olyankor, ha szerelmesek vagytok?
- Kikukáztam a régi leveleimet, a szerelmeseket is, és minden...